menu
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
Udržateľné značky nábytku, ktoré prezentujú dizajn a ekológiu
Príďte si vyskúšať kancelársku stoličku A+S so špeciálnou mechanikou
Kolekcia Muvit : Mobilný nábytok, ktorý transformuje kancelársku kultúru
Všetky články

Vyberáte nábytok s organickými tvarmi? Skúste kúsky od Enea!

Enea, baskický výrobca nábytku majstrovsky tvorí dizajnové kúsky, ktoré vyniknú, no sú dokonalou súčasťou celku.

22. 8. 2019

Keď vstúpite do priestoru, prvé čo vnímate je celkový dojem. Ak architektúra, osvetlenie, doplnky a nábytok vytvárajú kompatný celok, cítite sa príjemne, nič nepôsobí rušivo. Hneď potom sú na rade detaily, ktoré sú z dlhodobého hľadiska ešte dôležitejšie. Tie vytvárajú atmosféru a pocity, ktoré sa k prostrediu viažu. Enea design, baskická značka, od jej začiatku vyrába nábytok, ktorý neruší, ale skrášľuje. Enea začal s výrobou v druhej polovici minulého storočia a vďaka remeselnej zručnosti a vízii predať basický dizajn, je už pevnou súčasťou medzinárodného trhu. To potvrdzuje jej prítomnosť na najväčších veľtrhoch nábytku ako Orgatec a Salone del Mobile, kde nájdeme len tie najúspešnejšie firmy. Dizajn sedenia, stolov a doplnkov od Enei je architektonický, na hranici minimalizmu a vysoko pohodlný. Jeho produkty používajú jazyk, ktorý presne nie ako komunikovať svoju hodnotu. Je to práve cez príjemné organické tvary a formy, ktoré španielsky dizajnéri už tradične pretransformujúdo umeleckej podoby.

Nábytok, ktorý sa hodí všade

Nábytok od Enei je v prvom rade určený pre všetky druhy verejných priestorov. Rada sedenia Lottus je beststellerom značky a celá línia vysokého, formálneho a dreveného sedenia pokrýva požiadavky všetkých priestorov. Rovnako úspešná je kolekcia stolov LTS system, ktorá je vďaka všetrannosti a nadčasovým líniam obdobou Lottusu v stolovom prevedení. Kaiak, Coma, Puck, či Caddy sú ďalšimi z úspešných produktov Enei, no vďaka organickým tvarom, ktorý je charakteristický pre Eneu, si ľahko nájdu svoje miesto v rezidenčných priestoroch. Či už hľadáte stôl, taburetku, ale vešiak, ktorý sa dá výborne kombinovať a prináša moderný a svieži dizajn, nazrietie tu do kolekcií Enei. Dizajn a majstrovské spracovanie potešia oko a stanú sa obľúbenými kusmi vo vašich priestoroch, ktoré budú slúžiť roky vďaka odolnosti a nadašovému dizajnu.  Celý sortiment Enei nájdete tu.   Potrebujete poradiť? Radi vám pomôžeme, alebo vás osobne stretneme v našom showroome! Dajte nám vedieť tu, alebo priamo v sekcii Kontakt.
Chcete viac informácií o dizajne,
oceneniach a trendoch?
Naša stránka používa len nevyhnutné a analytické cookies. Zozbierané dáta nie sú zdieľané tretím stranám a slúžia na zlepšovanie našich služieb, nie pre účely reklamy.