menu
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
Ako navrhnúť modernú kanceláriu s ohľadom na dnešné myslenie
Súťaž: Made by Spaceplan, Designed by you
Udržateľné značky nábytku, ktoré prezentujú dizajn a ekológiu
Všetky články

Spoznajte nenahraditeľného pomocníka: Držiaky na monitory

Držiaky na monitory sú často zanedbávaná pomôcka. Za výbornú cenu s dvojročnou zárukou kvality, u nás nájdete anglické držiaky Metalicon pre jeden až šesť monitorov.

27. 4. 2020

Dizajn, vizualizácie, spracovávanie dát a mnoho ďalších iných profesií si vyžaduje nielen vaše sústredenie, ale tiež niekoľko monitorov na vašom stole, ktoré sú nevyhnutnosťou pri práci. Ak máte jeden, alebo niekoľko monitorov, ktoré potrebujete upevniť na váš stôl, máme pre vás riešenie. Metalicon je úspešná firmy z východného Anglicka, ktorá sa venuje výrobe kovových výrobkov vo vysokom dizajnovom a technickom prevedení. V jeho sortimente nájdeme držiaky na monitory, rôzne druhy elektrifikácie ako sú netboxy a zásuvky, CPU držiaky na počítače a kovové kontajnery. Aj keď nájdeme v sortimente Metaliconu len tri typy držiakov – Libero, Kardo a Heady duty, tie pohodlne pokryjú všetky vaše požiadavky

Kardo

Celosvetovo populárne riešenie vďaka dizajnu a jednoduchej montáži, ktorú bez problémov zvládnete aj vy sami. Kardo je všestranné a odolné riešenie pre každý monitor. Kardo je štandardne vybavené odnímateľným ramenom VESA, ktoré sa dá rýchlo uvoľňovať a zmeniť výšku. Kompletná správa káblov zanecháva váš stôl zorganizovaný a svorkou jednoducho zafixujete držiak o stôl. To všetko v troch farebných prevedenia. Kapacita Karda pre je 12,5 kg a k dispozícii je verzia pre jednu, dve, alebo štyri obrazovky.

Libero

Libero je esteticky vyladený držiak pre jeden monitor, ktorý rovnako ako Kardo ponúka široké možnosti. Držiak upevníte svorkou nad stolom, čo je výhodou pre ťažšie dostupné miesta. Libero vďaka kĺbu jednoducho pritiahnete a zmeníte jeho výšku len ťahom k sebe, alebo do strán. Vhodný je pre monitory ťažké 2-10kg monitory a Metalicon ho vyrába v bielej, čiernej a striebornej, aby sa hodil do každého prostredia.

Heavy duty

Držiak pre tri, alebo šesť monitorov a to všetko na jednej konštrukcii pre až 27 palcové monitory s váhou desať kíl. 48mm profil konštrukcie udrží veľkú záťaž a to aj vďaka spojke, ktorá je pevne ukotvená o stôl. Toto riešenie je vhodné pre komerčný, ale aj domáci sektor(napr.security) a všade tam kde potrebujete mať prehľad.  Heavy duty sa vyrába v čiernej farbe. Máte záujem o niektorý z držiakov od Metaliconu? Nápište, alebo nám zavolajtu tu a my vám doručíme držiaky pre vašu kanceláriu, alebo home office.
Chcete viac informácií o dizajne,
oceneniach a trendoch?
Naša stránka používa len nevyhnutné a analytické cookies. Zozbierané dáta nie sú zdieľané tretím stranám a slúžia na zlepšovanie našich služieb, nie pre účely reklamy.