menu
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
Ako navrhnúť modernú kanceláriu s ohľadom na dnešné myslenie
Súťaž: Made by Spaceplan, Designed by you
Udržateľné značky nábytku, ktoré prezentujú dizajn a ekológiu
Všetky články

3 svieže trendy pre zariaďovanie kaviarne a kantíny

Zariaďovanie novej a unikátnej kaviarne, či kantíny môže byť výzva. Zistite ako môžete zariadiť unikátne miesto a vytvoriť stálu a rastúcu klientelu s týmito trendami.

2. 2. 2022

Kaviareň, či kantína je nielen o dobrom občerstvní, ale rovnako o atmosfére. Nových zákazníkov prilákajú recencie, pestré menu, ale v prípade miest ako je kaviareň, do nej radi vstúpia, lebo ich láka príťažlivý interiér. Každý si predsa rád posedí v pohodlnom kresle, alebo sa stretne na mieste, ktoré odráža úroveň jeho biznisu a preferencie aj mimo kancelárie. Ak rozmýšľate o novom interiéry, či potrebujete zmeniť váš súčasný,  pozrite sa na 3 svieže trendy pre zariaďovanie kaviarne, či kantíny. Perfektný výsledok zaručí spojenie architektúry a tiež dobre zvoleného nábytku a doplnkov. Tento krát sme pre vás pripravili výber z nábytku Actiu. Celý sortiment od Actiu nájdete tu. Ako zaručiť, že výsledok bude podľa vášho očakávania? Architektúra priestoru je niekedy limitovaná budovou v ktorej sa nachádzate, ale aj to sa dá zmeniť. Ak potrebujete služby architekta, ozvite sa nám v sekcii Kontakt. Ak neplánujete veľké zmeny, určite zvoľte vhodný nábytok, a doplnky, ktoré dokážu úplne zmeniť atmosféru priestoru. Poďme sa teda pozrieť nato, ako vytvoriť  tri zaujímavé priestory so špecifickým charakterom.

1. Tón v tóne

Niekedy sa snažíme nájsť farby, ktoré spolu súvisia a vytvoria zaujímavú symbiózu a náladu. Čo ak by sme ale použili úplne minimum farieb, najpríklad dve, či maximálne tri, a jedna z nich by dominovala a bola by v jej rôznych ladiacich odtieňoch, studenej, teplej, či krikľavej? To je efekt "tónu v tóne" Atraktívna sedačka Longo a stoličky wing v modrej farbe v prírode Atraktívna sedačka Longo a stoličky wing v modrej farbe v prírode Sedačka Longo je v svetlomodrej látke, stoličky Wing sú v príbuznej modrej RAL a stoličky s podrúčkami Noom sú naopak v chladnej, no výraznej modrej. Vidíme, že podnože sú biele, a niekde aj modré. monochromaticke stolicky noom od actiu "Pozadie" v prípade interiéru može byť vaša podlaha, či koberec v sivo-béžovej. Tá krásne dopĺňa výraznú RAL modrých stoličiek a podnože multifunkčného stola RAL. Interiér už stačí vkusne doplniť inventárom v podobných odtieňoch, ktorý budete používať . Tip od odborníka: Aby ste zaručili, že budú vaše doplnky a nábytok ladiť, vždy si zoberte so sebou vzorku, či fotku látky ak nakupujete nový inventár. My vzorky zákazníkom poskytujeme kedykoľvek na zapožičanie.

2. Kontrastné, či monochromatické  farby nábytku kombinové s jednoduchou, či zemitou podlahou

Aby sme jednoducho priblížili tento trend, určite pomôže príklad z inej oblasti estetiky, a to je napríklad kontrast červených pier, čiernej očnej linky a súvislého podkladu. V prípade nábytku, ide o podobný princíp, pretože jedna farba, dáva možnosť vyniknúť tej druhej a zároveň jednoduchá, či zemitá podlaha nepôsobí rušivo, či "presýtene". nakupne centrum zariadene nabytkom od actiu v modrej a zemitej farbe Modrá sedačka Longo, stoličky Noom a stolíky s čiernou podnožou Tar ladia so zbytkom nábytku, kým zeleň záva možnosť vyniknúť dizajnu nábytku a dáva do popredia aj farbu, čo vytvára dojem, ktorý je už pre každého návštevníka individuálny. kresla noom s drevenou podnozou pri organicky tvarovanej sklenenej stene Krásna kombinácia modrých kresiel Noom s drevenou podnožou, je v kontraste s čiernymi podnožami stolov Tar a čiernymi dekoratívnymi piliermi.

3. Organický nábytok, exotická zeleň a prírodné doplnky

exoticky a spenielsky interier zariadeny nabytkom od actiu Jeden z  užívateľsky najviac ocenených trendov a jeho časť nájdeme takmer v každej domácnosti. Prečo? Pretože pripomína miesta, ktoré sú mimo našej zemepisnej šírky, alebo môžu byť aj v nej, lenže evokujú pohodu a relax, ktorú pociťujeme na dovolenke, a tiež evokujú zvedavosť. cierne stolicky a stol od actiu v krasnom prirodnom interiery Organický nábytok posôbí mäkko a navodzuje bezpečie, či pripomína tvary, ktoré nájdeme v prírode ako sú listy, voda, kopce atď. Tieto tvary neoťahujú pozornosť, no vytvárajú "zátišie" a dávajú možnosť upriamiť pozornosť na zeleň, či ďalšie prírodné prvky v interiéry. stolicka z karbonovych vlakien carbon Tip odborníka: Ak je nábytok vhodne zvolený, zeleň a ďalšie prírodné prvky v interiéry vyzdvihnú jeho estetiku. Uistite sa, že spolu obe dobre ladia a tak vytvoria pocit, akoby ste sedeli na príjemnom mieste vo vzdialenej krajine.
Chcete viac informácií o dizajne,
oceneniach a trendoch?
Naša stránka používa len nevyhnutné a analytické cookies. Zozbierané dáta nie sú zdieľané tretím stranám a slúžia na zlepšovanie našich služieb, nie pre účely reklamy.