menu
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
Udržateľné značky nábytku, ktoré prezentujú dizajn a ekológiu
Príďte si vyskúšať kancelársku stoličku A+S so špeciálnou mechanikou
Kolekcia Muvit : Mobilný nábytok, ktorý transformuje kancelársku kultúru
Všetky články

Stolička od Lapalmy získala prestížnu cenu Good design

Good design je najuznávanejším a najstarším ocenením v oblasti dizajnu na svete. Ocenenie si domov odniesla aj eklektická Seela od La palmy.

22. 2. 2019

Stolička Seela získala prestížne ocenenie Good Design Award 2018. Tú organizuje The Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design v spolupráci s Európskym centrom architektúry, umenia, dizajnu a mestských štúdií. Good design  je najuznávanejším a najstarším ocenením v oblasti dizajnu na svete, ktorý založil v roku 1950 legendárni architekti Eero Saarinen, Charles a Ray Eames a Edgar Kaufmann Jr. https://www.spaceplan.sk/sk/produkt/3115 Tento rok kvalifikovaná porota zložená z architektov, novinárov a kritikov vybrala vyše 900 nových produktov a grafických návrhov z viac ako 47 krajín. Nakoniec odmenila tie najvýraznejšie produkty s prihliadnutím na dizajn, inovácie a vývoj. Stolička Seela od La Palmy, navrhnutá fínskym dizajnérom Anttiom Kotilainenom, je eklektický, inovatívny a praktický dizajnový kúsok pre verejné a domáce priestory. Skladá sa z polypropylénovéj škrupiny a neočakávaným plusom j drevená vložka sedáka so zaoblenými profilmi. To dáva stoličke ušľachtilý nádych vďaka teplému prírodnému materiálu. Stolička Seeela je kompletnou kolekciou stoličiek a nájdeme v nej najrôznejšie prevedenia od vysokej, pracovnej, či multifunkčnej verzie. To všetko vďaka kombinácii podnoží, farieb a podrúčok.
Chcete viac informácií o dizajne,
oceneniach a trendoch?
Naša stránka používa len nevyhnutné a analytické cookies. Zozbierané dáta nie sú zdieľané tretím stranám a slúžia na zlepšovanie našich služieb, nie pre účely reklamy.