menu
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
Ako navrhnúť modernú kanceláriu s ohľadom na dnešné myslenie
Súťaž: Made by Spaceplan, Designed by you
Udržateľné značky nábytku, ktoré prezentujú dizajn a ekológiu
Všetky články

Ako vybrať doplnky do kancelárie, ktoré sú pekné, aj užitočné

Naše pracovisko má inšpirovať k tvorivosti, byť vzdušné a uľahčovať organizovanie úloh. Existuje veľa faktorov, ktoré je potrebné vziať do úvahy pri dekorovaní a my sme vybrali najdôležitejšie z nich.

18. 9. 2020

Zahltený, nezorganizovaný, chladný priestor miesto inšpirácie rozrušuje, alebo  unavuje našu mysleľ, ktorá má na pracovisku byť v najlepšom rozpoložení. Vybrali sme niekoľko typov pri dekorovaní kancelárie, aby ste sa na pracovisku cítili čo najlepšie a boli čo najefektívnejší.

Farby a tvary a inšpirácia

Vhodne dekorovaný stôl nie je len trend, ale zámerom má byť vytvorenie miesta, ktoré vás bude inšpirovať v práci a vytvorí spojenie medzi vami a tým, na čom pracujete a k akej organizácií, či firme patríte. V tomto prípade sa fantázií medze nekladú, ale odporúča sa priestor zbytočne nezahltiť, ale dať mu identitu. ludia pracuju v kancelarii na nabytku od actiu

Vneste na pracovisko váš štýl

Často sledujeme módne trendy bez toho, aby sme naozaj rozmýšlali, či nám vyhovujú. Naša rada je zvoliť si svoj štýl, vedieť, čo sa vám páči, ale kde sa cítite pokojne a príjemne, vyberať obľúbené farby a materiály. Tak si môžete zvoliť priestor, ktorý vystihuje predstavu o vašom pracovisku. dizajnovy pracovny stol s pisacimi potrebami

Kreatívny priestor pre všetky druhy zamestnania

Pohodový priestor, kde je vám príjemne, cítite sa vyrovnaný a uvoľnený, je ideálny priestor pre kreativitu. Už malé predmety môžu urobiť veľké rozdiely a pomôže vytvoriť jedinečný priestor. Doplnky si vyberajte postupne, a nechajte si priestor na nové, ktoré tam môžu časom pribudnúť.

siva podlaha z liateho betonu a moderny farebny nabytok v kancelarii Aké farby použiť

Vkus sa u každého odlišuje a preto je dôležité vedieť, ktorá farba motivuje a ktorá na vás upokojuje. Zlatým pravidlom ostáva, že biela, krémová, alebo jemné pastelovo sfarbené medzery tóny, ponúkajú pri práci pokoj a vyrovnanosť.

Organizácia

Tá je jedným z jeden z najdôležitejších konceptov pri zriaďovaní kancelárie. Usporiadajte veci predtým než začnete robiť, aby ste neboli vyrušovaný a mohli nájsť to potrebné bez zbytočnej námahy. Spôsoby organizácie sú rôzne - skrine, police, knižnice, kontajnery , ktoré sa dajú ľahko doplniť.
Chcete viac informácií o dizajne,
oceneniach a trendoch?
Naša stránka používa len nevyhnutné a analytické cookies. Zozbierané dáta nie sú zdieľané tretím stranám a slúžia na zlepšovanie našich služieb, nie pre účely reklamy.