menu
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
Súťaž: Made by Spaceplan, Designed by you
Udržateľné značky nábytku, ktoré prezentujú dizajn a ekológiu
Príďte si vyskúšať kancelársku stoličku A+S so špeciálnou mechanikou
Všetky články

Alternatívne použitie: Akustická búdka Pod 2

Predstavujeme vám seriál Alternatívne použitie. Je to seriál o tom, ako sa dá použiť nábytok iným spôsobom než ho bežne vidíme. Pozrime sa, ako zaujímavo využiť akustickú búdku Pod 2.

2. 12. 2022

Akustické a stretávacie telefónne búdky sú dnes súčasťou mnohých projektov a ako súčasť kancelárie ich vidíme ako miesto pre produktivitu. Na veľtrhu vo Fínsku Into concept rozhodol použiť akustickú búdku nielen na ukážku ako v nej pracovať, ale tiež ako sa v nej dá pohodlne urobiť terapia. akusticka budka pod 2 pouzita ako priestor na terapiu na veltrhu Uchádzači si mohli vyskúšať krátku terapiu a liečenie na veľtrhu I love me 2022 a týmto spôsobom sa zrelaxovať aj počas ich práce.  Ako sa vám páči takýto nápad? Vedeli by ste si predstaviť aj takéto využívanie vo vašich priestoroch? Nám veľmi! Ak vás zaujal tento nápad, pozrite si možnosti akustického nábytku a akustický telefónnych a stretávacích búdiek od Into conceptu priamo tu. akusticka telefonna budka pod 2 na veltrhu vo finsku Máte otázku ohľadom produktov, alebo služieb? Obráťte sa na nás v sekcii Kontakt, kde vám radi poskytneme všetky potrebné informácie!
Chcete viac informácií o dizajne,
oceneniach a trendoch?
Naša stránka používa len nevyhnutné a analytické cookies. Zozbierané dáta nie sú zdieľané tretím stranám a slúžia na zlepšovanie našich služieb, nie pre účely reklamy.