menu
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
Udržateľné značky nábytku, ktoré prezentujú dizajn a ekológiu
Príďte si vyskúšať kancelársku stoličku A+S so špeciálnou mechanikou
Kolekcia Muvit : Mobilný nábytok, ktorý transformuje kancelársku kultúru
Všetky články

Coffice: Spoznajte nový koncept v zariaďovaní, ktorý posunie vašu firmu

Posledných päť rokov prechádzajú kancelárie a pracovné priestory veľkými zmenami. Viete prečo do nich začleniť koncept Coffice a čo prinesie vašej firme?

31. 1. 2020

Posledných päť rokov kancelárie prechádzajú revolúciou. Neprispôsobujú sa im ľudia, ale prispôsobujú sa ľuďom a ich spôsobu práce. Niektoré činnosti ostávajú nezmenné, ale je jasné, že sa vo väčšine spôsob práce zmenil natoľko, že nemusíme sedieť v kancelárií za stolom, ale môžeme pracovať kdekoľvek. Moderná recpecia s kreslami Noom od dizajnového Actiu Popri bežných kanceláriách patria medzi miesta na prácu kaviarne, čakacie zóny verejných priestorov, knižnice alebo coworkingy. Takzvané tretie priestory kombinujú útulnú atmosféru domu („prvý priestor“) s produktivitou kancelárie („druhý priestor“) a aj napriek tomu, že sa tieto priestory cielili na slobodné povolania vidíme, že sú už nevyhnutnou súčasťou dnešných kancelárií. Práve preto do nich firmy už začleňujú do svojich priestorov tzv. Coffice (coffee shop + office), alebo Workcafé. Takéto priestory podporujú spolupráce, pocit príslušnosti k spoločnosti a ponúkajú alternatívu k tradičným kaviarňam do ktorých ich pracovníci zvykli „uniknúť“, keď si chceli dať prestávku od svojho pracovného prostredia. Modelový priestor na vizualizácií s použitím onceptu coffice

Coffice ako ďalšia nevyhnutnosť vo firmách

WorkCafés sú koncipované ako malé priestory na spoluprácu v rámci spoločnosti, vybavené najmodernejšou technológiou a nájdeme ich v rôznych typoch priestorov no cieľom je sústreďovať do nich výmenu nápadov a spoluprácu. S použitím toho najlepšieho z otvoreného priestoru, ktorý predstavil tímovú prácu a spoluprácu v rámci samotnej spoločnosti a budovanie priestorov pre freelancerov, predstavujú Coffices zmenu v korporátnej kultúre. Svetlý priestor coffice s nábytkom Actiu na vizualizácií Nejde už len o vytváranie pracovných priestorov a vzťahov medzi zamestnancami v rámci organizácie, ale o hľadanie synergií a externej spolupráce. V dnešnom svete technológií, kde počet freelancerov a coworkingov stále rastie, tak WorkCafé zabezpečuje spojenie aj s talentmi a pracovnou silou z tejto oblasti. Nie je teda prekvapením, že najkreatívnejšie a najinovatívnejšie firmy, ale aj tie ktoré boli tradične „rigidnejšie“ a konvenčné, už takéto priestory začleňujú do svojich priestorov. Teplé a príjemné prostredie v ktorom sa zamestnanci cítia ako doma teraz robia krok ďalej tým, že otvárajú dvere externým pracovníkom, nezávislým pracovníkom a dokonca aj klientom a vytvárajú miesto na pripojenie k práci, organizovanie neformálnych stretnutí alebo organizovanie prezentácií a školení. Zelené steny v priestoroch coffice na vizualizácií Stimulujúce a relaxačné, technologické a intímne, otvorené a súkromné, Coffice kombinujú rôzne typy prostredí tak, aby reagovali na mnoho rôznych potrieb. Súkromné ​​a otvorené priestory a miesta v ktorých môžete pracovať, stáť, sedieť alebo relaxovať, ponúkajú jedinečný zážitok, ktorý ďaleko presahuje samotný priestor. Čakacia zóna kde sa dá vybaviť stretnutie s nábytkom od Actiu Tieto priestory nie sú iba akumulátormi úloh a ľudí, ale slúžia ako miesta pre stretnutia, kreativitu a talenty v ktorých zohrávajú zásadnú úlohu aspekty ako nábytok, technológia, osvetlenie, materiály, rastliny alebo umenie. Vybavenie v týchto priestoroch je čoraz viac univerzálne, čo umožňuje reagovať na potreby a nálady jeho používateľov v závislosti od denného času alebo úlohy, ktorá sa má vykonať. Útulná kaviareň s tehlovou stenou a kreslom Noom a stoličkami Actiu Mäkké( loungové) sedenie sa zvyčajne spája s relaxačnými a oddychovými priestormi v kanceláriách a vo Workcafés získava kľúčovú úlohu. Vďaka starostlivo vybraným materiálom, farbám a textúram riešenia ako Bend alebo Longo od Actiu pomáhajú budovať pokojné a pohodlné prostredie pre prácu, stretnutia alebo odpočinok. Rôznymi modely stoličiek a kresiel Noom od Actiu poskytuje pohodlné riešenia pre každú chvíľu dňa v týchto nových priestoroch, ktorých cieľom je vytvárať pohodu počas celého dňa.
Chcete viac informácií o dizajne,
oceneniach a trendoch?
Naša stránka používa len nevyhnutné a analytické cookies. Zozbierané dáta nie sú zdieľané tretím stranám a slúžia na zlepšovanie našich služieb, nie pre účely reklamy.