menu
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
Ako navrhnúť modernú kanceláriu s ohľadom na dnešné myslenie
Súťaž: Made by Spaceplan, Designed by you
Udržateľné značky nábytku, ktoré prezentujú dizajn a ekológiu
Všetky články

Enea získala prestížne ocenenie za dizajn

Enea získala Národnú cenu za dizajn za rok 2022. Ocenenie udeľuje Ministerstvo vedy a inovácií a je najvyšším uznaním v dizajnérskom priemysle v Španielsku.

8. 11. 2022

Enea je baskická značka, ktorá si v poslednom desaťročí upevňuje svoju pozíciu a získava meno nielen medzi architektmi a zákazníkmi, ale tiež medzi odbornou verejnosťou. rokovaci a jedalensky stol s drevenou podnozou lts system od enea designn Enea získala Národnú cenu za dizajn za rok 2022. Toto ocenenie udeľuje Ministerstvo vedy a inovácií a je najvyšším uznaním v dizajnérskom priemysle v Španielsku.  Cieľom je oceniť a poukázať na prácu profesionálov a spoločností, ktoré výrazne prispeli k zvýšeniu prestíže španielskeho dizajnu.

Enea robí veci inak

Enea, od svojho založenia v roku 1984, predstavuje jedinečný míľnik v španielskom dizajne, pretože bola vytvorená – a naďalej funguje – ako družstvo. Firma funguje na báze myšlienky, že členovia tímu sú zároveň vlastníkmi projektu. So všetkými sociálnymi prvkami, ktoré z toho vyplývajú.  Enea sa takto snaží ukázať, že je možný aj iný spôsob ako robiť veci a inšpirovať ostatné spoločnosti na celom svete, aby fungovali na základe hodnôt, ako sú spolupráca, záväzok voči životnému prostrediu a udržateľnosť. Ich krásny, kvalitný a udržateľný nábytok cestuje z továrne v Baskicku do všetkých kútov sveta a slúži jeho používateľom pri jedle, rozhovoroch, alebo práci. Počas čakania, zdieľania alebo odpočinku na jedinečných produktoch ako Lottus, Kaiak a Noa, aby mohli sprevádzať tisíce ľudí v ich každodennom živote. Enea odkazuje aj našim zákazníkom: "Samozrejme, veľmi pekne ďakujeme. Ďakujem všetkým dizajnérom, ktorí spolupracovali s Eneou. Ďakujeme všetkým agentom, distribútorom, konzultantom, architektom a interiérovým dizajnérom, ktorí nám pomohli rásť. Ďakujeme každému jednému z ľudí v tíme, ktorí každý deň spolupracujú na dosiahnutí nášho spoločného cieľa. Ďakujeme všetkým ľuďom, ktorí vložili dôveru do našej značky. Všetci sme súčasťou tohto ocenenia." Páčia sa vám produkty Enei?  Napíšte nám a my vám radi pošleme cenovú ponuku. Kontakt nájdete v sekcii Kontakt a celé portfólio Enea v sekcii Značky
Chcete viac informácií o dizajne,
oceneniach a trendoch?
Naša stránka používa len nevyhnutné a analytické cookies. Zozbierané dáta nie sú zdieľané tretím stranám a slúžia na zlepšovanie našich služieb, nie pre účely reklamy.