menu
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
Udržateľné značky nábytku, ktoré prezentujú dizajn a ekológiu
Príďte si vyskúšať kancelársku stoličku A+S so špeciálnou mechanikou
Kolekcia Muvit : Mobilný nábytok, ktorý transformuje kancelársku kultúru
Všetky články

Kancelárska stolička Trim od vyhrala German Design Award

Kancelársku stoličku Trim od Actiu neoceňujú len spokojní zákazníci, ale aj porotcovia, ktorí je udelili German Desin Award 2019.

17. 12. 2019

Pracovné priestory sa každý deň menia a prispôsobujú sa ľuďom ako aj úlohám a projektom, ktoré vykonávajú a preto sa musí vyvíjať aj nábytok. Kolekcia pracovných stoličiek Trim navrhnutá dizajnérskym ateliérom Alegre Design je jednou z noviniek Actiu, ktorá získala prestížne európske ocenenie – German design award v kategórii Kancelársky nábytok. pracovna stolicka trim je  uspesna novinka actiu Kancelárska stolička Trim ponúka pohodlie a spokojnosť pri používaní ako aj atraktívnu a sviežu estetiku. German design award je uznaním všetkých vlastností dizajnu, ktorý kladie dôraz na zdravie a spokojnosť nad čokoľvek iné.  Výškovo nastaviteľné operadlo a nastaviteľná bedrová opierka stoličky Trim sú toho príkladmi. kancelarska stolicka trim od actiu vyhrala german design award Trim ponúka široké možnosti prevedenia s tromi typmi operadiel a rôznymi povrchmi a farbami. Vďaka ergonómii a pohodlnému operadlu sa Trim hodí do veľkých pracovných priestorov, kde ho používajú ľudia všetkých vekových skupín vo všetkých typoch pozícií. Jeho technické vlastnosti umožňujú prispôsobiť stoličku telu a potrebám každého človeka, či už v bežnom pracovnom priestore, v domácej kancelárii alebo v rozmanitých verejných priestoroch. Nezáleží kde sa momentálne nachádzate, Trim vám umožní cítiť sa dobre a byť produktívnejší, nech ste kdekoľvek. kancelarska stolicka trim od actiu v modrej farbe   bezova kancelarska stolicka trim s kancelarskym stolom prisma   cierna kancelarska stolicka trim s cervenym calunenim   svetlo modra stolicka trim s bielym ramom   kancelarska stolicka s ciernym ramom ma vynikajucu ergonomiu   biela kancelarska stolicka trim v modernej kancelarii
Chcete viac informácií o dizajne,
oceneniach a trendoch?
Naša stránka používa len nevyhnutné a analytické cookies. Zozbierané dáta nie sú zdieľané tretím stranám a slúžia na zlepšovanie našich služieb, nie pre účely reklamy.