menu
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
Ako navrhnúť modernú kanceláriu s ohľadom na dnešné myslenie
Súťaž: Made by Spaceplan, Designed by you
Udržateľné značky nábytku, ktoré prezentujú dizajn a ekológiu
Všetky články

Kvalitný drevený nábytok Nomade je horúcim trendom roka

Drevený nábytok pre vašu kanceláriu, alebo domov má byť funkčný a nadčasový. Najnovším trendom je kolekcia Nomade od True designu, ktorá si rýchlo získava obľubu.

15. 6. 2023

Drevený nábytok sa stáva neodmysliteľnou súčasťou štýlového a vkusného interiéru a nová kolekcia stolov a stoličky Nomade od renomovanej značky True design určite nie sú výnimkou. Nomade je nová všestranná kolekcia, ideálna pre rezidenčné aj komerčné prostredie, ktorá v zohľadňuje udržateľnosť a kombinuje ľahký a hravý dizajn. minimalisticky dreveny nabytok do bytu nomade true design

Jadre dizajnu je japonská estetika a kultúra

Nomade je inšpirovaná japonskou kultúrou v ktorej esencii je prirodný pohyb. Dizajnový jazyk Nomade teda odráža podobné koncepty -  pozýva k pohybu, prispôsobovaniu sa priestoru a náhodným potrebám, ktoré predstavuje každá situácia. Kolekcia Nomade zahŕňa elegantné a praktické stoly a stoličku, ktoré sú vyrobené z kvalitného dubového dreva. Ľahká  štruktúru a úchytky umožňujú jednoduché presúvanie a prispôsobenie sa rôznym priestorom a ich minimalistický dizajn a organický vzhľad z nich robia súčasť  každého interiéru. dreveny stol a drevene stolicky z dubu nomade od true deisgn

Nomade pokrýva potreby domova a verejných priestorov

Či už potrebujete kompaktný drevený stôl pre malý priestor alebo elegantnú drevenú stoličku pre vašu jedálenskú časť, Nomade vám poskytne dostatok možností na výber. Stoly Nomade sú vyrábané v dvoch výškach a troch tvaroch, ktoré sa výborne kombinujú s ich drevenou stoličkou Nomade, alebo ďalšími kúskami od True designu. Samozrejme je tiež možné si vybrať ešte z ďalších pestrých odtieňov laku , čím sa stáva Nomade ešte všestrannejším. drevene stolicky z duboveho dreva nomade od true design True design je uznávanou značkou v oblasti dreveného nábytku. Ich filozofiou je vytvárať kvalitné výrobky so zameraním na detaily a inováciu. Kolekcia Nomade je jedným z najnovších príkladov tejto filozofie, ktorá prináša dokonalú kombináciu dizajnu a funkčnosti. rokovaci a jedalensky stol nomade od true designu Ak hľadáte drevený nábytok, ktorý sa vyznačuje kvalitou, dizajnom a funkčnosťou, neváhajte si vybrať kolekciu Nomade od True design. Drevené stoličky a stoly tejto kolekcie vám pomôžu vytvoriť priestor, ktorý je nielen pekný na pohľad, ale aj praktický a pohodlný.  
Chcete viac informácií o dizajne,
oceneniach a trendoch?
Naša stránka používa len nevyhnutné a analytické cookies. Zozbierané dáta nie sú zdieľané tretím stranám a slúžia na zlepšovanie našich služieb, nie pre účely reklamy.