menu
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
Udržateľné značky nábytku, ktoré prezentujú dizajn a ekológiu
Príďte si vyskúšať kancelársku stoličku A+S so špeciálnou mechanikou
Kolekcia Muvit : Mobilný nábytok, ktorý transformuje kancelársku kultúru
Všetky články

Nábytkové novinky leta od Enei

Minimalistické línie, premyslené tvary, nadčasový dizajn je opäť rukopisom noviniek od Enei. Pozrite sa, ako perfektne zapadnú do vašich priestorov.

9. 6. 2020

Enea je baskická značka, ktorá prináša svieže novinky a rozšírenia kolekcií s príchuťou aktuálnych trendov pre súčasné verejné a domáce priestory.   sedacka kubika v sivej farbe v industrialnych priestoroch Prvou novinkou je modulárny sedací systém Kubika, ktorý je možné kombinovať vo mnohých variáciách a konfiguráciách. Je navrhnutý ako univerzálny produkt s jednoduchým a sofistikovaným dizajnom na čakanie, alebo relax. tradicne dizajnove stolicky noa na vystavnych podiach zo spanielska Druhou novinkou je Noa, kolekcia stoličiek navrhnutá podľa tradičných bistro stoličiek s nových dizajnom. Vďaka stohovateľnosti, odolnosti a rozmanitosti povrchových úprav je ideálna pre všetky jedálenské, verejné, či domáce priestory.   stolicky lottus wood pri kamenoch v historickej budove Staršie série Lottus Wood a Kaiak pridali nové otočné podnože  a podrúčky, ktoré sú ideálna pre kancelárie, či reštaurácie. drevene kresla kaiak od enea v dizjanovom prevedeni Kolekcia Kaiak sa tiež rozšírila o loungové kreslá. plastove stolicky v roznych farbach s calunenym sedakom ema Kolekcia Ema v novom prevedení môže byť vybavená čalúneným sedadlom pre jednoduché stohovanie a novým intuitívnym a ľahko použiteľným univerzálnym spojovacím zariadením. taburetky roznych miestnosti a farieb puck of enea Séria taburetiek Puck sa rozšírila o väčšie rozmery pre dve či tri osoby. zlte kovove stolicky pri bielej stolicky street od enea Poslednou novinkou je kolekcia Street, ktorá je určená hlavne pre vonkajšie terasy a sedenie v dvoch rôznych výškach. Kompletný prehľad noviniek nájdete v katalógu. Stiahnuť Páčia sa vám novinky od Enei a máte o nich záujem? Neváhajte nás kontaktovať  tu a my vám obratom pošleme cenovú ponuku.
Chcete viac informácií o dizajne,
oceneniach a trendoch?
Naša stránka používa len nevyhnutné a analytické cookies. Zozbierané dáta nie sú zdieľané tretím stranám a slúžia na zlepšovanie našich služieb, nie pre účely reklamy.