menu
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
Ako navrhnúť modernú kanceláriu s ohľadom na dnešné myslenie
Súťaž: Made by Spaceplan, Designed by you
Udržateľné značky nábytku, ktoré prezentujú dizajn a ekológiu
Všetky články

Návrh interiéru pre vašu vysnenú kanceláriu: Ako sa pripraviť na konzultáciu?

Rozhodli ste sa, že zveríte svoj interiér do rúk špecialistom, no neviete ako ďalej? V článku vám ozrejmíme ako vyzerá prvotná konzultácia v interiérovom štúdiu a na čo sa pripraviť.

24. 9. 2019

Či už plánujete zariadiť nové priestory firmy, ktoré zaberajú pár miestností, alebo celé podlažie, potrebujete poznať technické a stavebné štandardy, mať dobrý spaceplan, vedieť ako vybrať vhodný nábytok, zmanažovať dopravu, uskladnenie, likvidáciu odpadu, montáž a tak ďalej. Práve tieto výzvy riešia celé tímy odborníkov v interiérových štúdiách. Ak už ste si vybrali to svoje, nastáva otázka, ako sa pripraviť na prvotné stretnutie a konzultáciu. Preto sme pre vás pripravili niekoľko typov, ako sa pripraviť na prvotnú konzultáciu a čo od nej môžete očakávať.

Nepodceňujte prípravu

Predtým ako prídete do interiérového štúdia si starostlivo spíšte vaše požiadavky. Dajte tomu čas a venujte pozornosť rôznym detailom. Prejdite si čo všetko potrebujete vybrať, zmeniť a opýtať sa na mieste.

Rozprávajte o vašich problémoch

Najdôležitejšou časťou je identifikovanie vašich problémov a toho čo nefunguje vo vašich priestoroch. Stará klimatizácia, bolesti chrbta, zlý tok informácií, veľa hluku, málo pohybu, vzťahy na pracovisku? To všetko sa dá vyriešiť vďaka architektúre a starostlivo vybratým produktom. Nebojte sa, že budete znieť ako detailista, či príliš náročne. Práve naopak. Ak už investujete čas a financie do nového návrhu priestoru, uistite sa, že výsledok pozitívne ovplyvní produktivitu a spokojnosť zamestnancov na pracovisku.

Povedzte, kto ste, čo chcete a čo sa vám páči

Radi by ste odkomunikovali vašu identitu v priestore, páči sa vám špecifický štýl, alebo chcete navodiť určitú atmosféru? Chceme to počuť! Tieto všetky vodítka pomôžu pri návrhu interiéru, ktorý bude vystihovať to, čo má v priestore vynikať.  Nábytok zoradený podľa značiek nájdete tu, a ak si chcete vyhľadať nábytok podľa špecifických kategórií, kliknite sem. Pri identifikovaní vášho štýlu sa môžete inšpirovať na stránkach realizácií kancelárií  officesnapshots.com alebo officelovin.com .

Termíny a budget

Keďže máme v portfóliu 70 rôznych značiek nábytku a doplnkov a tiež vlastnú výrobu typového a atypového nábytku, na mieru vám našijeme riešenie, ktoré bude vyhovovať vášmu vkusu, ale tiež budgetu. Aby sme zistili, s čím môžeme pracovať, povedzte nám koľko chcete na nábytok, či priestor minúť a podľa toho vyberieme to najlepšie riešenie. Určite sa neobávajte, že aj keď nemáte ten najvyšší budget, nedostanete tú najlepšiu kvalitu pri návrhu interiéru. Produkty, ktoré ponúkame sú certifikované a určené pre každodenné náročné používanie a samozrejmosťou je záruka a pozáručný bezplatný servis. Ak idete realizovať interiér a len nakupujete nábytok,  začnite s celým procesom minimálne 3 mesiace predtým, ako sa chcete nasťahovať. Len samotná výroba a dodávka nábytku trvá 4-6 týždňov. Ak však máme navrhnúť váš interiér, či nakresliť projekt, tento čas sa predĺži, takže sa uistite, že si necháte dostatok času na prípravu.

Čo teda môžete od prvého stretnutia očakávať?

Stretnutie prebieha v priestoroch nášho showroomu, ktorý je rozdelený na galériu a LAB, kde nájdete špecifické riešenia pre vaše pracovisko a tiež inšpiráciu a možnosti pre budúce priestory. Vďaka vášmu zadaniu s ktorým prídete , sme už na prvom stretnutí schopní odpovedať na mnohé z toho, čo vás zaujíma a je podstatné. Neskôr tieto informácie rozpracujeme potom, ako nám pošlete späť dotazník, ktorý dostanete po stretnutí. Všetko záleží, aké služby si zvolíte, či potrebujete len dodávku nábytku, návrh interiéru, ktorý súvisí so stavebnými úpravami, alebo len jeho vonkajším dizajnom. My vám odprezentujeme naše služby, možnosti nábytku a ich detaily. Samozrejmosťou je, že si prejdeme nábytok a filozofiu, ktorá sa za ním skrýva, aby sme vedeli pochopiť, čo potrebujete, čo je pre vás dôležité a čo chcete. Na koniec neostáva nič iné ako si určiť budget a konečný termín a môžeme sa pustiť do práce. Čoskoro môžete očakávať vizualizácie, či cenovú ponuku! Ceníme si, že ste prišli na stránku nášho interiérového štúdia. Obráťte sa na nás tu a my vám radi pomôžeme vytvoriť váš priestor, ktorý zefektívni vašu prácu a vy sa do neho budete radi vracať.  
Chcete viac informácií o dizajne,
oceneniach a trendoch?
Naša stránka používa len nevyhnutné a analytické cookies. Zozbierané dáta nie sú zdieľané tretím stranám a slúžia na zlepšovanie našich služieb, nie pre účely reklamy.