menu
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
Ako navrhnúť modernú kanceláriu s ohľadom na dnešné myslenie
Súťaž: Made by Spaceplan, Designed by you
Udržateľné značky nábytku, ktoré prezentujú dizajn a ekológiu
Všetky články

Novembrová akcia: 20% zľava na koberce Gan rugs

Oživte svoje priestory s kobercami Gan rugs a uplatnite si vybranú 20% zľavu tohto mesiaca na celý sortiment kobercov a taburetiek.

1. 11. 2022

Kto nemiluje koberce Gan rugs? Sú ručne tkané, vydržia roky a pri ich výrobe sú podporené nielen šikovné indické tláčky a tkáči, ktoré ich vďaka ich skúsenostiam vyrábajú, ale Gan rugs taktiež aktívne podporuje miestne komunity v Indii a tak prináša zlepšenie pre ich širšiu verejnosť. Tento mesiac sme si pre vás pripravili špeciálnu akciu. Celý  november si môžete uplatniť  20% zľavu na celý sortiment. Na svoje si pride v každý s dobrým vkusom a tiež tí, ktorí aj dodatočné zníženie ceny.   V Katalóg kobercov Gan rugs 2022 nájdete kompletnú ponuku Gan rugs a  novinky jesene 2022 nájdete v katalógu Gan rugs - novinky 2022. Nepremeškajte túto jedinečnú príležitosť, akcia je časovo obmedzená a trvá do 30.novembra. Pri požiadavke na cenovú ponuku nám nezabudnite priložiť promo kód "GAN RUGS 20". Objednávky a bližšie informácie získate v sekcii Kontakt.
Chcete viac informácií o dizajne,
oceneniach a trendoch?
Naša stránka používa len nevyhnutné a analytické cookies. Zozbierané dáta nie sú zdieľané tretím stranám a slúžia na zlepšovanie našich služieb, nie pre účely reklamy.