menu
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
Ako navrhnúť modernú kanceláriu s ohľadom na dnešné myslenie
Súťaž: Made by Spaceplan, Designed by you
Udržateľné značky nábytku, ktoré prezentujú dizajn a ekológiu
Všetky články

Objavte novinky od Lapalmy priamo zo Salone del Mobile

Lapalma je talianska značka, ktorá vyrába elegantný a komfortný nábytok. Objavte nové nábytkové novinky, ktoré odprezentovala tento rok na Salone del Mobile v Miláne.

12. 8. 2022

Barová stolička Cross

Barová stolička Cross je dokonalý kúsok do priestorov, ktoré si vyžadujú eleganciu, sofistikovanosť, alebo predstavivosť. Dizajn tejto vysoko elegantnej stoličky, ktorú navrhol Mario Ferrarini, vznikla na jednom zo symbolických miest našej doby – na letisku. Tam, kde je všetko rýchle, kde si každá malá prestávka vyžaduje pohodlie, pokoj a krásu. Barová stolička Cross, ktorá je charakterizovaná stretnutím medzi dynamickou príťažlivosťou a stabilitou, energiou a rovnováhou. So svojím atraktívnym a plynulým profilom, ktorý sa zdá takmer ako by vzlietol je Cross je to, čo odráža jeho myšlienku - prechod. Stoličku nájdete v šiestich rôznych farbách – čiernej, sivej, svetlo modrej, olivovej, červenej a bežovo-sivej.

Barová stolička Glove and vysoké kreslo Glove

Veľmi vítaná a žiadaná novinka je pohodlné vysoké kreslo Glove. Rovnako príjemné a pohodlné sedenie nájdeme v jeho širokom sedadle a profile, to čo pociťuje používateľ pri nosení rukavice – niečo, čo sedí ako „uliate“. Okrem pohodlia hravého dizajnu je rovnako jednoduchá montáž a recyklácii každého prvku.

Rokovacia, jedálenská a multifunkčná stolička Foil

Štíhla a zároveň pohodlná. Relaxačná a zároveň mimoriadne stabilná. Nová rokovacia stolička Foil, ktoré navrhol Francesco Rota, je výsledkom splynutia protikladov. Veľkoryso čalúnená stolička na podnoži sa spája s obopínajúcim operadlom a klesá do vysoko elegantnej línie podrúčok. Foil ponúka 6 rôznych podnoží, ktoré dávajú možnosť použitia stoličky Foil na rôznych miestach.

Kreslo Wing

Anderssen&Voll dal túžbe oddýchnuť si pred výletom alebo stretnutím formu – kreslo Wing. Vďaka svojej elegantnej a diskrétnej veľkosti je kreslo Wing tiež ideálne na čakanie na letisku, v múzeu, reštaurácii, kancelárii alebo doma. Kreslo Wing je navhrnuté na 4-ramennom kríži, čo mu dáva elegantný a zároveň pohodový nádych.

Knižnica Jazz

Miles Davis hovorieval, že je zbytočné hrať všetky tóny, keď môžete hrať len tie najlepšie. A táto myšlienka hospodárnosti zvuku a dômyselného výberu každej vibrácie je inšpiráciou pre knižnicu Jazz, ktorú navrhol Giuseppe Bavuso, nový umelecký riaditeľ spoločnosti Lapalma. Ľahká, lineárna a napriek tomu veľmi silná harmónia, vyznačujúca sa zjavnou spontánnosťou, ktorá je charakteristickou črtou tých najvýraznejších jazzových vystúpení. Jediným rozdielom, ktorú Lapalma nikdy nenecháva na improvizáciu, je udržateľnosť každého produktu. Táto knižnica, ktorá sa skladá zo stojanov z tlakovo liateho hliníka, políc z aglomerovaného dreva a skrytých oceľových spojov, je tiež úplne recyklovateľná. Knižnica je vyrábaná v niekoľkých veľkostiach a troch farbách.
Chcete viac informácií o dizajne,
oceneniach a trendoch?
Naša stránka používa len nevyhnutné a analytické cookies. Zozbierané dáta nie sú zdieľané tretím stranám a slúžia na zlepšovanie našich služieb, nie pre účely reklamy.