menu
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
Ako navrhnúť modernú kanceláriu s ohľadom na dnešné myslenie
Súťaž: Made by Spaceplan, Designed by you
Udržateľné značky nábytku, ktoré prezentujú dizajn a ekológiu
Všetky články

Ochrana pred vírusom: Ochranný krycí panel od Actiu

Actiu prinieslo elegantný a ľahko zmontovateľný ochranný krycí panel, ktorý je vhodný do obchodov, prevádzok, na recepcie a do kancelárií.

4. 5. 2020

Actiu vyvinulo riešenie pre verejné služby a recepcie, pulty a pokladne obchodov, ktoré ponúka dobrú izoláciu, aby pracovníci a používatelia mohli plniť svoje každodenné úlohy, čím zlepšujú ich spokojnosť v prostredí a ich pri interakcii. transparentny kryci panel proti korona virusu Vytvorenie pracovného priestoru, ktoré spája podnikové ciele a výzvy týkajúce sa zdravia a spokojnosti zamestnancov je jedným z hlavných cieľov súčasnosti. ochranny kryci panel proti virusu v prevadzke restauracie a kaviarne Či už v nemocniciach, na klinikách, v lekárňach, na recepciách, v reštaurácii, pekárňach, banke, či obchodoch, alebo iných typoch priestorov, sa zamestnanci musia cítiť bezpečne a sebavedomo pri vytváraní osobného prostredie, ktoré ich charakterizujú.

ochranny kryci panel na pulte recepcie v nemocnici

Ochranný krycí panel

stol s ochrannym krycim panelom V rámci dnešných zmien je nevyhnutné vytvoriť prostredie, ktoré podporuje súkromie a pomáha udržiavať opatrenia. Actiu v snahe zvýšiť flexibilitu v týchto priestoroch v súlade s výkonom a potrebami používateľov, zvyšuje ich účinnosť a vytvára požadovaný stupeň pohodlia. moderna kaviaren s ochrannym krycim panelom na pulte Všestranné, stabilné, hygienické a ľahko zmontované riešenie, ktoré uľahčuje komunikáciu a prichádzanie do kontaktu s ľuďmi, ako aj jeho správu. Panel, ktorý zaisťuje, aby boli používatelia od seba oddelení bez straty interakcie a vizuálneho kontaktu. navod na pouzitie ochranneho krycieho panelu transparentny a elegantny panel proti korona virusu v kancelarii   recepcia nemocnice v bielej farbe s krycim panelom proti korona virusu priestranny open office na vizualizacii vizualizacia modernej kancelrie s ochrannymi predelovacimi panelmi svetly open office na vizualizacii s ochrannymi krycimi panelmi vizualizacia modernej kancelarie s ochrannym krytom proti korona virusu kantina a kaviaren s recepciou a modernym vybavenim optika s pultmi a vykladmi a ochrannymi krycimi panelmi proti virusu moderny predajny priestor retail na vizualizacii svetla kaviaren s dizajnovym nabykom od actiu

Technické detaily a údržba

Krycie panely nájdete v katalógu v rôznych výškach a šírkach a tiež určené pre rôzne priestory. Kancelárie, retail, recepcie, obchody, práve pre tieto miesta sú určené panely. Zistiť viac v katalógu. Stiahnuť Na zvýšenie jeho účinnosti odporúčame používať antistatický čistiaci prostriedok alebo čistič okien po odstránení ochranného plastu a použití čistej bavlnenej tkaniny. Ak sa vám ochranný krycí panel páči a máte o neho záujem, neváhajte nás kontaktovať  tu a my vám obratom pošleme cenovú ponuku.
Chcete viac informácií o dizajne,
oceneniach a trendoch?
Naša stránka používa len nevyhnutné a analytické cookies. Zozbierané dáta nie sú zdieľané tretím stranám a slúžia na zlepšovanie našich služieb, nie pre účely reklamy.