menu
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
Ako navrhnúť modernú kanceláriu s ohľadom na dnešné myslenie
Súťaž: Made by Spaceplan, Designed by you
Udržateľné značky nábytku, ktoré prezentujú dizajn a ekológiu
Všetky články

OmniRoom od Mute: revolučný systém "miestnosť v miestnosti"

Jedinečný systém Omniroom má 100 predkonfigurovaných riešení, vie vytvoriť novú miestnosť, pracovisko, či oddeliť priestor s jednoduchou montážou.

30. 8. 2023

Značka akustických riešení Mute uviedol na trh systém konfigurácie pracoviska s názvom OmniRoom, ktorý je prispôsobiteľnou, modulárnou alternatívou ku klasickým miestnostiam zo sadrokartónu. OmniRoom ponúka na výber zo 100 predkonfigurovaných miestností, vrátane pracovných staníc, oddychových priestorov, rokovacích miestností, posedením na kávu s rámami a stenami vyrobenými zo striekaného a 100 percentne recyklovateľného hliníka. OmniRoom od Mute Design predstavuje pokrok v interiérovom dizajne, ktorý sa nezameriava len na vizuálnu stránku priestoru, ale aj na jeho prispôsobivosť a funkčnosť. Jeho vlastnosti umožňujú používať a vnímať priestor v novom svetle a vytvárať prostredie, ktoré je prispôsobené potrebám ich používateľov. OmniRoom ukazuje, že interiérový dizajn môže byť viac než len statickými stenami a nábytkom - môže to byť dynamický a prispôsobivý živý priestor, ktorý sa mení s nami.

Ako sa OmniRoom dá konfigurovať a ako sa montuje?

Zákazníci si môžu navrhnúť vlastnú OmniRoom pomocou 13 stavebných modulov, ktoré je možné kombinovať a vytvárať z nich uzavreté aj otvorené miestnosti, ako aj deliace priestory. Všetky konfigurácie je možné prispôsobiť pomocou výberu 30 nástenných montovateľných doplnkov, vrátane stolov, skriniek, poličiek a príslušenstva, ktoré možné pripevniť buď vnútri alebo von. OmniRoom sa montuje pomocou časovo úsporného click systému, ktorý je navrhnutý a patentovaný Mute a môže byť ľahko rozobratý a presunutý, keď sa zmenia potreby na pracovisku. Zakazníkom navrhnuté aj predkonfigurované miestnosti sú plne vybavené vetraním, elektrinou a osvetlením, a uzavreté miestnosti taktiež všetky obsahujú akustické systémy na znižovanie hluku. Jednou z najvýnimočnejších vlastností OmniRoom sú interaktívne steny. Tieto steny sú schopné meniť farbu, textúru a vzory v reálnom čase, čím umožňujú jej používateľom upravovať vzhľad priestoru podľa momentálnej nálady alebo štýlu. Odkrýva to úplne nový rozmer kreativity v interiérovom dizajne a umožňuje tak vytvárať priestory, ktoré sa môžu prispôsobiť rôznym príležitostiam a udalostiam. omni room v pastelovej oranzovej farbe „Výbava pracovných priestorov dnes musí byť prispôsobivá rôznym pracovným štýlom a veľkostiam tímov, potrebám, či dokonca aj miestam,“ povedal zakladateľ a riaditeľ Mute Szymon Rychlik. „OmniRoom je najkompaknejším setom riešení na vytváranie nových kancelárskych priestorov pre hybridnú éru práce: dynamických, s ľudským zameraním a úplne flexibilných.“ Omni Room je napojená na inteligentný systém riadenia, ktorý umožňuje jednoduché ovládanie všetkých jeho funkcionalít. To znamená, že obyvatelia môžu pohodlne meniť farby stien, osvetlenie, rozloženie nábytku a ďalšie aspekty priestoru pomocou jednoduchých ovládacích panelov alebo dokonca cez mobilnú aplikáciu. omniroom od mute so seadackou a kreslom a konferencnym stolikom

Budúcnosť interiérového dizajnu

Omni Room od Mute Design predstavuje náhľad do budúcnosti interiérového dizajnu. Je to symbióza medzi človekom a technológiou, medzi kreativitou a prispôsobivosťou. Tento koncept nás inšpiruje k tomu, aby sme zašli za hranice bežného a objavili nové spôsoby, ako prežívať a využívať naše obytné priestory. Omni Room je viac než len priestor - je to nový spôsob, akým vnímame interiérový dizajn a spôsob, akým s ním interagujeme. V dnešnej dobe, kedy sa technológia stáva súčasťou nášho každodenného života, je vidieť, ako sa tieto technologické inovácie môžu spájať s nášho estetickým cítením a zmyslom pre krásu. OmniRoom od Mute Design je preto nielen technologickým pokrokom, ale aj ukážkou kvalitného dizajnu a umením, ktoré transformuje naše priestory na dynamické a inšpiratívne miesta. Viac of Omniroom sa môžete dozvedieť v katalógu Omniroom. Zaujal vás OmniRoom od Mute? Napíšte nám v sekcii Kontakt a my vám pošleme cenovú ponuku na vami vybranú konfiguráciu.
Chcete viac informácií o dizajne,
oceneniach a trendoch?
Naša stránka používa len nevyhnutné a analytické cookies. Zozbierané dáta nie sú zdieľané tretím stranám a slúžia na zlepšovanie našich služieb, nie pre účely reklamy.