menu
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
Ako navrhnúť modernú kanceláriu s ohľadom na dnešné myslenie
Súťaž: Made by Spaceplan, Designed by you
Udržateľné značky nábytku, ktoré prezentujú dizajn a ekológiu
Všetky články

Patio - hybridné pracovné prostredie zajtrajška

Zistili sme ako vytvoriť flexibilný pracovný "priestor v priestore" pomocou novej kolekcie Patio od Cascanda. Presvedčte sa, že poskytuje funkčnosť a vnáša do priestoru kreativitu a štýl.

6. 12. 2022

Dnešné kancelárie a pracovné priestory prechádzajú veľkými zmenami a takmer zhruba dva roky  je vhodné zmeniť ich konfiguráciu. Práve myšlienka flexibility, súčasného dizajnu a širokého využitia stojí za novou radou Patio od holandskej značky Cascando. mobilne panely a paravany na oddelenie miestnosti na kolieskach patio Patio je navrhnuté tak, aby zvýšilo produktivitu, konektivitu a spokojnosť zamestnancov a tímov. Ide o trojrozmerný nástenný systém, ktorý umožňuje jednoducho prispôsobiť mobilné stenové a rohové konfigurácie, čím sa úplne stráca potreba fixných prvkov, alebo stien. system paravanov patio vytvara modularne miesto na stretnutia Kolekcia Patio je mobilná, agilná a vysoko funkčná. Vybavený čalúnenými a akustickými panelmi, či panelmi pre obrazovky podporuje produktivitu v akejkoľvek situácií. Samostatne stojace jednotlivé prvky sú dostupné v rôznych šírkach. S Patio Connect je organizácia otvoreného priestoru naozaj jednoduchá. S pevnými prvkami v tvare L, Z, U a T môžete vytvoriť viacero flexibilných „priestorov v priestore“. Moduly sú vybavené kolieskami s brzdami a tak sa sa dajú ľahko presúvať na potrebné miesto. Priestory pre malé meetingy, sústredenie alebo neformálne stretávanie sa dajú jednoducho „zložiť“ a možno ich pretvoriť, alebo v priebehu niekoľkých sekúnd zase odložiť. Prvky Patio Fold je vždy možné zložiť dohromady. Vytvárajú priestor všade tam, kde to je potrebné a zároveň šetria miesto. S Patio Double je ľahké ukladať vaše osobné veci, alebo čokoľvek potrebné v kancelárii. Tieto prvky sú vybavené čalúnenými panelmi alebo tabuľami a ponúkajú skvelú funkčnosť. Vďaka kolieskam s brzdami sa dajú ľahko presúvať v akomkoľvek priestore. kolekcia patio poskytuje priestor na odkladanie kabatov, drziaky na letaci, ci rastliny Patio je stenový systém, ktorý poskytuje extra vizuálne a akustické súkromie pre hybridné pracovné priestory a zároveň zlepšuje priestorovú funkčnosť. Zakomponujte Patio do  vašich priestorov ako popisovateľné tabule, akustických panely, držiaky LCD obrazoviek, háčiky na kabáty, vešiaky na šaty, policové systémy, či držiaky rastlín. Máte otázku ohľadom produktov od Cascanda, alebo našich služieb? Obráťte sa na nás v sekcii Kontakt, kde vám radi poskytneme všetky potrebné informácie.
Chcete viac informácií o dizajne,
oceneniach a trendoch?
Naša stránka používa len nevyhnutné a analytické cookies. Zozbierané dáta nie sú zdieľané tretím stranám a slúžia na zlepšovanie našich služieb, nie pre účely reklamy.