menu
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
Súťaž: Made by Spaceplan, Designed by you
Udržateľné značky nábytku, ktoré prezentujú dizajn a ekológiu
Príďte si vyskúšať kancelársku stoličku A+S so špeciálnou mechanikou
Všetky články

Praktické taburetky, ktoré zapadnú (nielen) do vášho home-officu

Nedostatok priestoru, či prídavné sedenie vyriešia skladné a šikovné taburetky, ktoré môžete použiť na sedenie, alebo na odkladanie vecí v pohodlí vášho home officu.

17. 3. 2020

                

Pod

Pod je navrhnutý so zameraním na detail tak, aby mohol slúžiť ako dekoratívny prvok vo väčšine domácností. Dá sa použiť ako prídavné sedenie, miesto na relax vašich unavených nôh a miesto na všetko, čo potrebujete odložiť, alebo ukryť v zhone, keď vám na dvere už klope návšteva. Vrchná časť je čalúnená pohodlnou pružnou polyuretánovou penou a prémiovými látkami. Podnož je kónická a stabilná vďaka tomu, že je vyrobená z masívneho dreva v dvoch prevedeniach - jaseň a čierna.

Conga

Všestranná taburetka CONGA inšpirovaná africkými bubnami dáva možnosť rozhodnúť sa, ako ju budete používať. S dreveným podnosom to môže byť ďalší konferenčný stolík v obývacej izbe, ale bez neho môže fungovať ako ďalšie miesto pre hostí. CONGU nájdete v dvoch rôznych veľkostiach a výškach, aby zodpovedala vášmu interiéru.

 

Tom

TOM je jedinečná taburetka, ktorá sa zmestí do elegantného konferenčného stolíka - funkcia a štýl sú spojené do nového a inovatívneho konceptu produktu. Ak nemáte veľa priestoru, ale potrebujete sedenie aj stolík zároveň, Tom je navrhnutý špeciálne pre vás.

                  

Space square

Tradičná štvorcová taburetka dostala nový nádych s nadčasovým dizajnom, ktorý je zjemnený zaoblenými rohmi a rozloženými švami. SOFT SQUARE je mimoriadne všestrannou taburetkou a to aj vďaka prípadnému stolíku so zvýšenými okrajmi, ktorý zabezpečí, že sa z neho nič nevysype, alebo nerozleje.

Space

Farebné dekoratívne čalúnenie s vynikajúce tvarovanou penou v pohodlných rozmeroch robí zo Space mimoriadne stabilné  a kvalitné sedenie. Prešitie okolo okrajov je jemným detailom s elegantným dekoratívnym efektom, ktorý spríjemní každú izbu alebo obývačku.

Drum

Všestranná taburetka, ktorá slúži ako konferenčný stolík a sedenie v jednom. Multifunkčné taburetky Drum sú ideálne pre moderný životný priestor, kde je kľúčová flexibilita. Položte podnos na vrchnú časť, ak potrebujete konferenčný stolík a ak potrebujete ďalšie sedenie, alebo opierku na nohy, jednoducho ho zložte. Podnos je dodávaný v čiernej, bielej, jaseňovej a orechovej.

Lisbon

Lisbon sa dá používať v celej domácnosti nielen vďaka vynikajúcej výške a pohodliu sedenia, ale tiež má na strane úchytku, ktorá umožňuje taburetku prenášať kamkoľvek ju práve potrebujete. Informácie a cenách si neváhajte vyžiadať v sekcii Kontakt.
Chcete viac informácií o dizajne,
oceneniach a trendoch?
Naša stránka používa len nevyhnutné a analytické cookies. Zozbierané dáta nie sú zdieľané tretím stranám a slúžia na zlepšovanie našich služieb, nie pre účely reklamy.