menu
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
Ako navrhnúť modernú kanceláriu s ohľadom na dnešné myslenie
Súťaž: Made by Spaceplan, Designed by you
Udržateľné značky nábytku, ktoré prezentujú dizajn a ekológiu
Všetky články

Pridaj sa do nášho tímu ako asistent architekta

Do nášho tímu hľadáme teba, na pozíciu asistent architekta/dizajnér. Pridaj sa, ak rád pracuješ samostatne, a chceš tvoriť interiéry podľa vlastných predstáv.

7. 10. 2022

Spaceplan je dynamická spoločnosť zameraná na komplexné riešenie interiérov verejných priestorov so zameraním na kancelárie. Do tímu hľadáme nového kolegu/kolegyňu na pozíciu asistent architekta/dizajnér, ktorý/ktorá chce rozvíjať svoje vedomosti a komunikačné zručnosti a je schopný/schopná poskytnúť kvalitné služby pre náročnú klientelu európskej úrovne.

Ponúkame:

-Kultivovaných a náročných klientov, prevažne nadnárodné spoločnosti -Podpora vedúcich medzinárodných dizajnových firiem -Zdieľanie dlhoročných skúseností a znalostí z odboru -Tréningy a školenia na rozvoj odborných zručností -Podpora ďalšieho osobného vzdelávania -Ohodnotenie zodpovedajúce pozícii a možnosť karierneho rastu  

Náplň práce asistenta architekta/dizajnéra

-modelovanie priestoru v 3D programe (Sketchup/Pcon/Rhino) -tvorba grafických 2D výstupov (moodboard/grafické koláže) -práca v Autocad podmienkou -príprava prezentácií -tvorba návrhov -zameranie na office a retail

Svoje CV pošli na project@spaceplan.sk

Chcete viac informácií o dizajne,
oceneniach a trendoch?
Naša stránka používa len nevyhnutné a analytické cookies. Zozbierané dáta nie sú zdieľané tretím stranám a slúžia na zlepšovanie našich služieb, nie pre účely reklamy.