menu
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
Ako navrhnúť modernú kanceláriu s ohľadom na dnešné myslenie
Súťaž: Made by Spaceplan, Designed by you
Udržateľné značky nábytku, ktoré prezentujú dizajn a ekológiu
Všetky články

Prírodný, alebo stredomorský. Prispôsobte svoj home office vášmu štýlu

Preneste prírodu, alebo nádych Stredomoria do vášho home officu vďaka našej kolekcii nábytku a prepožičajte pracovisku atmosféru slnečného pobrežia, či zelených priestranstiev.

15. 12. 2020

Posledný niekoľko mesiacov sa viac a viac pozornosti venuje home officu. Náš pracovný život sa preniesol domov a to zahŕňa aj náš pracovný deň. Ukázalo sa, že „nový normál“ znamená, že práca z domu bude štandardným, alebo opakujúcim sa opatrením, preto je čas uvažovať o tom, ako usporiadať a zariadiť náš domov s určitou stratégiou s prihliadnutím na náš štýl.

Prírodný štýl: naturálne materiály a textúry

Predstavte si domácu kanceláriu inšpirovanú prírodou. Vytvára svieži a vyvážený dojem, ktorého cieľom je prenášať pokoj otvorených priestranstiev.

Tipy ako vyzdvihnúť prírodný štýl vo vašom home office

Siahnite po najreprezentatívnejších farbách ako sú hnedé, krémové a zelené farby v rôznych tónoch, a vyberajte z prírodných materiálov a textúr ako je vlna, bavlna, alebo ľan. V tomto štýle majú textílie mimoriadny význam a perfektne ich vedia doplniť aj kancelárske stoličky, čalúnené mäkkými tkaninami, samozrejme,  s antibakteriálnymi vlastnosťami. To vidieť na príklade kancelárskej stoličky Cron, či stoličky Noom 50 v zemitých, krémových tónoch (viď.nižšie). Ak sa chcete ponoriť ešte hlbšie do pokoja, ktorý je charakteristický pre štýly inšpirované prírodou, môžete svoj priestor pre prácu doplniť o miesto s mäkkým sedením ako je Bend od Actiu so zaoblenými líniami, ktoré spolu so stolom Prisma a skrinkou prináša nádych prírody. Home office v prírodnom štýle tie obsahuje dekoratívne prvky z prírodných materiálov, ako je ratan, drevo alebo sklo a samozrejme rastliny.

Mediteránsky štýl: svetlé a žiarivé farby

Predstava, že pracoviská by mali byť v neutrálnych a umiernených farbách, je dnes už minulosťou. Aj to je voľba, ale štýly s nápadnejšími črtami, či farbami, nie sú v rozpore s produktivitou a efektivitou. Jasné farby a prirodzené svetlo, typické pre mediteránsky dizajn, sú v skutočnosti ako stimulujúce a inšpiratívne, tak aj pohodlné pre používateľov, ktorí sa v nich cítia príjemne.

Tipy ako vyzdvihnúť mediteránsky štýl vo vašom home office

Ak chcete dať svojej domácej kancelárii vzhľad, ktorý vás prenesie na pobrežie Stredozemného mora a nabije vás svojou dávkou energie, vyberajte bielu farbu vyváženú dotykmi žiarivých farieb ako je modrá a žltá, ktoré pripomínajú pocit sviežosti mora a teplo slnka. domace pracovisko s modrym kobercom a prirodnym stolom a modrou stolickou na kolieskach actiu Písací stôl a skrinku Longo v bielej farbe je možné použiť ako ideálny základ, ktorý odráža prirodzené svetla, čo je jadrom mediteránskeho štýlu a zároveň vyzdvihuje akcentujúce farby. Funkčný nábytok so svetlými a rovnými líniami je pre tento štýl ideálny. Ako doplnok je skvelá stolička zo série Noom 30. Pohodlná, ľahká v rôznych odtieňoch dáva finálnu dotyk domácej kancelárii inšpirovanej Stredomorím.
Chcete viac informácií o dizajne,
oceneniach a trendoch?
Naša stránka používa len nevyhnutné a analytické cookies. Zozbierané dáta nie sú zdieľané tretím stranám a slúžia na zlepšovanie našich služieb, nie pre účely reklamy.