menu
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
Ako navrhnúť modernú kanceláriu s ohľadom na dnešné myslenie
Súťaž: Made by Spaceplan, Designed by you
Udržateľné značky nábytku, ktoré prezentujú dizajn a ekológiu
Všetky články

E-book Agile: Vytvárajte kancelárie podľa nového normálu

Stiahnite si e-book Agile, ktorá reaguje na všetky zmeny nového normálu. Umožňuje vytvárať mnoho typov pracovísk v limitovanom priestore a využívať k tomu len šikovú dispozíciu a nábytok.

11. 3. 2021

Pracovné metódy a spôsob našej interakcie v profesionálnom prostredí sa neustále mení. Pracujeme z domu, máme flexibilný pracovný čas, stretávame sa cez video hovory. Tieto zmeny bežný človek začal naplno vnímať v súčasnej atmosfére s všadeprítomnosťou nových technológií a požiadavkami na rôze meniace sa opatrenia a nariadenia. Najväčšia zmena je úplny odklon od starých metód práce ako je práca, ktorá musí byť vo firemnej kancelárii za stabilným pracoviskom.

Ako office nakoniec reaguje na všetky zmeny posledných rokov?

Súčasná situácia si vyžaduje, aby kancelárie, ako ich poznáme, prešli radikálnymi zmenami. Nastal čas nakonfigurovať prostredie, ktoré naplno využívajú priestor,  ale zamestnanci ostávajú produktívny a spokojní. Toto riešenie musí integrovať nariadenia, ale v centre pozornosti ostáva používateľ. Ako by vyzeral taký priestor? Máme pre vás riešenie!
vizualizacia kancelarie ktora je prisposobena na covid Hybridná kancelária nového normálu. Príručka Agile vam pomôže vytvoriť flexibilné pracoviská a vyťažiť maximum z limitovaných metrov štvorcových.

Riešenie sa volá: AGILE od Actiu

Koľko kancelárií sa zmestí do vášho priestoru? Vieme stále zachovať  mobilitu kancelárie v prípade ďalšej vlny pandémie a prebudovať ju? Ako na to? Odpoveďou je AGILE. Ide o metodiku, ktorá umožňuje vytvárať viac dispozícií a typov pracovísk v limitovanom priestore stále so zabezpečením toho, čo vaše tímy vykonávajú v každom okamihu. Dnes vidíme, že home office upevňuje svoju dôležitosť a je čas na nové hybridné priestory dnešnej doby.
vizualizacia coworkingoveho a rokovacieho priestoru od actiu Mobilná popisovacia tabuľa Caddy 500 s rôznymi funkciami - drží obrazovku, pohlcuje zvuk, slúži na odkladanie a dekoráciu.
AGILE sa obracia na dispozičné riešenia, nábytok a pomocné riešenia, ktoré sa prispôsobujú novej mentalite, ktorá do popredia dáva hladkú spoluprácu, autonómiu, flexibilitu a výsledky. AGILE navrhuje maximálne využívať a optimalizovať metre štvorcové týmto spôsobom a umožňuje vyťažiť z pracovných priestorov maximum.
vyskovo nastavitelne stoly talent od actiu a kancelaria zariadena podla noveho normalu Výškovo nastaviteľné stoly Talent, kolekcia kresiel Noom a akustická kója Longo

Vybavte si office jednou značkou, ktorá má všetko - Actiu

Nábytok Actiu už roky dáva do popredie všestrannosť, ktorá má teraz mimoriadny význam. Schopnosť premiestňovať stoly a stoličky, oddeľovať a skladať prvky a tvoriť vzory, ktoré sa hodia do každého prostredia a poskytujú riešenie rôznych potrieb. Tak sa spĺňa potreba v piatich typoch prostredí určené na - koncentráciu, socializáciu, súkromie, spoluprácu a učenie. Nájdite riešenia vďaka Actiu. Tu si  stiahnite si AGILE, ktorý je sprievodca priestorom a výrobkami s radom návrhov, ktoré umožňujú vybudovať akýkoľvek pracovný priestor, optimalizovať metre štvorcové, rešpektovať nariadenia, ale mať flexibilný a autonómny priestor.
calunena lavica v bezovej a sivej farbe s konferencnym stolikom od actiu Modulárne sedenie Bend a nový konferenčný stolík Agile auxiliary table
Podporte vaše návrhy vďaka AGILE s koncepciami pre zdravé, súčasné a vysoko efektívneho pracovné prostredie stále schopného prilákať talenty, vyťažiť maximum z prítomnosti tímu a povzbudiť spoluprácu, keď sú v kancelárii. Výsledkom je zameranie sa na to čo je dôležité: nápady, projekty a ľudia. V tejto súvislosti sa sprievodca AGILE zameriava na dva typy prostredí - od najkomplikovanejšieho po najmenej zložité; v každom prípade vybavené potrebnými nástrojmi, ktoré zamestnancom dávajú príležitosť podeliť sa o svoju kreativitu. Sprievodca tiež poskytuje návrhy produktov, ktoré umožňujú zamestnancom spolupracovať pomocou novej kolekcie AGILE. Medzi ne patrí Caddy 500, rad mutifukčných mobilných tabulí a whiteboardov, ktoré možno použiť na rozdelenie priestorov;   inovatívny koncept hľadiskového sedenia MOBILE GRANDSTAND, ktoré sa dá použiť aj ako odkladací priestor; stolík Auxiliary na podporu rafinovane navrhnutých riešení mäkkého sedenia; a akustické panely Acoustic panels pohlcujúce zvuk, ktoré pohlcujú hluk a zároveň zlepšujú pracovné podmienky a umožňujú prísť s jedinečným usporiadaním. Máte otázky, alebo by ste si radi vyskúšali a videli niektoré z riešení od Actiu? Napíšte nám do kontaktného formuláru, ale nás príďte navštíviť do nášho showroomu na Cintorínskej 9.  
Chcete viac informácií o dizajne,
oceneniach a trendoch?
Naša stránka používa len nevyhnutné a analytické cookies. Zozbierané dáta nie sú zdieľané tretím stranám a slúžia na zlepšovanie našich služieb, nie pre účely reklamy.