menu
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
Ako navrhnúť modernú kanceláriu s ohľadom na dnešné myslenie
Súťaž: Made by Spaceplan, Designed by you
Udržateľné značky nábytku, ktoré prezentujú dizajn a ekológiu
Všetky články

Recyklovanú taburetku Muvit môžete prenášať, či zložiť

Najlepšia taburetka posledných rokov sa volá Muvit. Je z recyklovaného PET feltu, dá sa prenášať a tiež poskladať a odložiť.

14. 7. 2023

Taburetka MUVIT od Formy 5 je revolučným produktom s inovatívnym a skladacím dizajnom. Jej hlavným zámerom je spojiť dizajn s udržateľnosťou, čo ju robí jedinečnou vo svete nábytku. Taburetka Muvit prináša zdokonalený koncept agilnej kancelárie. Svojou flexibilitou a ľahkosťou umožňuje rýchle a jednoduché prispôsobenie pracovného prostredia. Taburetka je navrhnutá tak, aby poskytovala pohodlné a ergonomické sedenie, čo je dôležité pre zdravie a produktivitu používateľa. reycklovane taburetky muvit z pet feltu Jedným z najvýznamnejších aspektov taburetky Muvit je jej záväzok k udržateľnosti. Je vyrobená z recyklovaného PET feltu, čo znamená, že využíva materiál z druhej ruky a znižuje množstvo odpadu. PET felt je mimoriadne odolný a pevný materiál, čo zabezpečuje dlhú životnosť taburetky a minimalizuje potrebu častého nahradenia. Okrem svojej udržateľnosti taburetka MUVIT ponúka aj estetické a funkčné vlastnosti.  Skladací dizajn umožňuje jednoduché skladovanie a prenášanie, čo je veľkou výhodou v prípade, že je potrebné presunúť alebo uložiť taburetky na iné miesto. plstena taburetka muvit od formy 5 Muvit je vhodná nielen pre kancelárie, ale aj pre rôzne verejné priestory, ako sú kaviarne, reštaurácie alebo konferenčné miestnosti. Jej všestrannosť a praktickosť robia z nej ideálny doplnok pre ľudí, ktorí ocenia spojenie moderného dizajnu s ohľaduplnosťou k životnému prostrediu. Taburetka Muvit od Formy 5 je výnimočným produktom, ktorý prináša nový štandard v oblasti sedenia. Svojim inovatívnym dizajnom, udržateľným materiálom a všestrannosťou je ideálna voľba pre tých, ktorí sa zaujímajú o moderný a ekologický nábytok pre pracovné alebo verejné priestory.
Chcete viac informácií o dizajne,
oceneniach a trendoch?
Naša stránka používa len nevyhnutné a analytické cookies. Zozbierané dáta nie sú zdieľané tretím stranám a slúžia na zlepšovanie našich služieb, nie pre účely reklamy.