menu
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
Ako navrhnúť modernú kanceláriu s ohľadom na dnešné myslenie
Súťaž: Made by Spaceplan, Designed by you
Udržateľné značky nábytku, ktoré prezentujú dizajn a ekológiu
Všetky články

Víťaz Office roka: WebSupport

Náš zákazník, WebSupport, sa stal víťazom v ocenení Office roka v kategórie Kancelária ako DNA firmy. Táto kategória je cenou za prepojenie pracovného prostredia s obchodným zameraním.

26. 3. 2020

Aj keď sa mnohé z našich projektov dostali do finále Officu roka, tento krát bol WebSupport jej víťazom. Ak sa pozrieme na tento projekt, určite to je naozaj zaslúžene. Náš zákazník, WebSupport, sa stal víťazom v ocenení Office roka v kategórie Kancelária ako DNA firmy. Táto kategória je cenou za prepojenie pracovného prostredia s obchodným zameraním.
Farebné stoly od talianskej firmy GGA prispôsobené potrebám priestoru Farebné stoly od talianskej firmy GGA prispôsobené potrebám priestoru
Našou úlohou bola dodávka typového nábytku a o atypy sa postarala firma Dispoline. Farebný a kontrastný dizajn dal možnosť vybrať technický typ nábytku a doplniť špecifickú, takmer monochromatickú atmosféru, ktorú vytvorili farby. DNA firmy a jej identita sa perfektne premietla do všetkých prvkov v priestore – od polepov, nábytku, atypov, svietidiel a ďalších doplnkov. Gratulujeme víťazovi, tešíme sa z ocenenia projektu a želáme veľa úspešných rokov strávených v týchto priestoroch !
recepcia firmy websupport s derevnym obkladom od spaceplanu a dispolinu Recepcia so svetelnými diódami a kontrastnými materiálmi a farbami vo WebSupporte
Chcete viac informácií o dizajne,
oceneniach a trendoch?
Naša stránka používa len nevyhnutné a analytické cookies. Zozbierané dáta nie sú zdieľané tretím stranám a slúžia na zlepšovanie našich služieb, nie pre účely reklamy.