menu
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
Udržateľné značky nábytku, ktoré prezentujú dizajn a ekológiu
Príďte si vyskúšať kancelársku stoličku A+S so špeciálnou mechanikou
Kolekcia Muvit : Mobilný nábytok, ktorý transformuje kancelársku kultúru
Všetky články

Zariaďovali sme SAS

Analýza dát nie je len o samostatnej práci, práve naopak. Priestory SAS vám ukážu aké dôležité sú kolaboračné zóny a coffice pre svetového lídra analytických softvérov.

13. 2. 2020

Sas sa od 80.rokov zaoberá analýzou dát a vďaka skúsenostiam v tejto oblasti začalo vyrábať softvéry, ktoré analyzujú zozbierané dáta v tých najzložitejších odvetviach ako je medicína, farmaceutický priemysel, biznis a mnohé ďalšie. Dnes má viac ako 14-tisíc zamestnancov v 55-tich krajinách sveta a ich softvéry využíva viac ako 83-tisíc organizácií a firiem. Na Slovensku má svoje zastúpenie od roku 1995 a špecializuje sa hlavne na finančný sektor, telekomunikácie a energetiku. SAS je široko využívaný aj na svetových akademických a výskumných pracoviskách. Nie je tomu inak ani na Slovensku, kde od roku 1999 spolupracuje s najvýznamnejšími vysokými školami s cieľom podporiť vzdelávanie študentov nielen teoreticky, ale aj prakticky. Aby SAS podporilo svoje fungovanie a neustály vývoj a potrebovalo prispôsobiť svoje priestory a vniesť do nich kolaboračné zóny, ktorá podporujú komunikáciu a produktivitu. To sa docielilo vďaka dobrému spaceplanu farbám, akustickým riešeniam a nábytkovým prvkom. Rokovaci stol s pracovnymi stolickami v modernych priestoroch v Brtaislave Priestory naznačujú, že aj napriek práci, kde sa človek musí sústrediť sa hlavne pracuje v tímoch a rozhovory, či meetingy sa robia v uzavretých rokovacích miestnostiach a telefónnych búdkach. Jedáleň a coworkingovej firmy v kancelarii SAS SAS úplne využilo koncept Coffice a umožňuje tak pracovať a stretávať sa v neformálnejšom prostredí. Vysoké stoličky Efit, či atypové lavicové sedenie spája tím v pohodovej atmosfére a tak sa zamestnanci nemusia prispôsobovať, ale priestory sú prispôsobené im. Sivo zlta chodba s drevenymi prieckami firmy SAS Celý priestor prestupujú industriálne prvky, ale vysoký koberec, sýte farby a hra tvarov a materiálov vnáša pocit útulnosti. Architektúra: Ján Matulník Nábytok: Spaceplan
Chcete viac informácií o dizajne,
oceneniach a trendoch?
Naša stránka používa len nevyhnutné a analytické cookies. Zozbierané dáta nie sú zdieľané tretím stranám a slúžia na zlepšovanie našich služieb, nie pre účely reklamy.