menu
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
Udržateľné značky nábytku, ktoré prezentujú dizajn a ekológiu
Príďte si vyskúšať kancelársku stoličku A+S so špeciálnou mechanikou
Kolekcia Muvit : Mobilný nábytok, ktorý transformuje kancelársku kultúru
Všetky články

Zariaďovanie kancelárií: Resco.net

Minulý rok neprial veľkým premenám kancelárií. Naopak, Resco využilo tento čas na vybudovanie nových priestorov a výsledok je ohromujúci.

3. 2. 2021

Slovenská softvérová firma Resco.net je svetovým lídrom vo firmých IT riešenia vďaka svojmu mobilnému CRM s plne funkčným offline režimom. Ich služby používajú firmy ako Heineken, Bridgestone, KPMG Switzerland, Bayer CropScience, Danone, Husqvarna a ich zákazníkov nájdeme  vo vyše 100 krajinách sveta. Resco našlo svoje nové priestory v Nivy Tower, ktorá je jednou z niekoľkých administratívnych centier, ktoré vyrástli na bratislavských Mlynských Nivách. Tie v posledných 6-tich rokoch prešli obrovskou zmenou a stali sa najmodernejším strediskom biznisu a bývania v centre Bratislavy. Rovnako ako dynamická oblasť podnikania Resca, sú aj ich nové priestory. Tie sú navrhnuté v tom najmodernejšom súčasnom štýle a farbách. Navrhnutý dizajn, farby a tvary sú mixom 80-tych rokov prenesených do dnešného kontextu. V priestoroch to navodzuje pocit jedinečnosti a pohody a pestré  a neutrálne farby, ktoré sa perfektne vyvažujú, naopak podporujú tvorivosť a produktivitu pri práci.

Informácie o projekte

Projekt realizovaný pre : Resco spol. sr.o.  Dodávka nábytku: Spaceplan Factory.  Dodávka atypového zariadenia:  IDONA, spol. s.r.o.  Dizajn a architektúra: ARCHHOLIKS, s.r.o, MIMOarchitekti - 4M Development, s.r.o. Kompletný prehľad fotiek nájdete tu. Recepcia je spojením čakacej a pracovnej zóny, ktorá efektívne využíva priestor a ponúka viacero variánt sedenia. dekorativne prvky v priestore v style 80-tych rokov paravan na oddelenie pracovisk Nápadité a praktické oddelenie pracovísk vďaka paravánom s mriežkou a skriňami so zeleňou.   zapad slnka v open space s farebnymi paravanmi velka zasadacka v zelenej farbe a pastelovej oranzovej v style osemdesiatych rokov Veľká zasadačka a interaktívny priestor slúži nielen na stretávania, ale aj na prezentácie, školenia v neformálnom prostredí   Monochromatické povrchy rokovačky dávajú vyniknúť nábytku od Formy 5.   Hlavná zasačka využíva čo najviac textúr a povrchov, aby dosiahla atmosféru 80-tych rokov   Kantína s panoramatickým výhľadom.   moderna kychyna a barovym pultom a stolickami Devorm, pastelovymi farbami a zlatou Relax zona s privatnou zonou a unikatnym vyhladom na Dunaj z Nivy tower Relax zóna na cvičenie a oddych
Chcete viac informácií o dizajne,
oceneniach a trendoch?
Naša stránka používa len nevyhnutné a analytické cookies. Zozbierané dáta nie sú zdieľané tretím stranám a slúžia na zlepšovanie našich služieb, nie pre účely reklamy.