menu
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
Súťaž: Made by Spaceplan, Designed by you
Udržateľné značky nábytku, ktoré prezentujú dizajn a ekológiu
Príďte si vyskúšať kancelársku stoličku A+S so špeciálnou mechanikou
Všetky články

Zmeniť svoju kanceláriu znamená revolúciu. Vyzerá to takto.

MCI Group sa rozhodlo zmeniť kancelárie ich centrál. Práve preto si vybrali skúsených architektov, ktorí sa spoľahli na osvedčený nábytok od Actiu a výsledok je skvelý.

23. 1. 2020

Tradičné pracovné priestory sa museli zmeniť, aby držali krok s novými spôsobmi práce a spoločnosťou. Práve to dnes vidíme v tom ako väčšina firiem neváha zmeniť svoje priestory. Spoločnosť MCI Group chcela v takejto malej revolúcii zohrávať svoju malú úlohu. Preto vynovila svoje centrály, ktorých nový dizajn vôbec nenadväzuje na starý. Spoločnosť mala niekoľko jasne definovaných cieľov: optimalizovať priestor, zvyšovať flexibilitu pracoviska, umožniť výmenu nápadov a napokon zachytiť podstatu svojej vlastnej značky. „Začali sme s myšlienkou vytvorenia kancelárií, ktoré by boli špeciálne navrhnuté pre ľudí, ktorí v nich pracujú, s cieľom dosiahnuť harmonickú rovnováhu medzi podnikovou a nepodnikateľskou oblasťou. Aby sme to dosiahli, rozdelili sme vnútorný priestor na spoločné pracovné priestory a komunitné priestory. Interiér nového sídla je dnes ako súbor flexibilných priestorov, ktoré majú povzbudzovať spoluprácu a skupinové stretnutia s hodnotami spoločnosti a ľuďmi v centre dizajnu.“ hovorí Manu Bauzá riaditeľ Bloomint design, ktorý vytvoril priestory pre MCI Group. V nových priestoroch MCI group nájdete mnohé z výrobkov od nášho partnera Actiu. Ako boli šikovné použité si možete pozrieť vo fotoreporte.
sivo ruzovy nabytok v kancelarii zariadenym nabytkom actiu Subtílne stoly Longo od Actiu perfektne dopĺňajú ich ružové a sivé paravány
kuchynka a relax zona v kancelarii v zelenej farbe so stolnym futbalom Prírodné materiály a živé farby sú skvelým kontrastom. V priestore si svoje miesto našli ja stoličky Wing od Actiu.
sivy otvoreny lounge pre formalne aj neformalne stretavanie v kancelariach Lounge zóna a pracovisko v jednom. Biele prvky ako Prisma a Arkitek, či stolička Wing od Actiu okrem funkcie dotvára celkový dojem priestoru.
Chcete viac informácií o dizajne,
oceneniach a trendoch?
Naša stránka používa len nevyhnutné a analytické cookies. Zozbierané dáta nie sú zdieľané tretím stranám a slúžia na zlepšovanie našich služieb, nie pre účely reklamy.