menu
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
Ako navrhnúť modernú kanceláriu s ohľadom na dnešné myslenie
Súťaž: Made by Spaceplan, Designed by you
Udržateľné značky nábytku, ktoré prezentujú dizajn a ekológiu
Všetky články

Zo showroomu: Akustický meeting pod Jetson

Príďte si vyskúšať akustický meeting pod Jetson od Mute do nášho showroomu. Ak sa vám zapáči, s expresnou dopravou ho môžete mať už za dva týždne.

23. 6. 2023

Mute, ktorý je priekopníkom v akustických riešeniach, si dal za úlohu vytvoriť flexibilnejšiu a dostupnejšiu akustickú telefónnu búdku a akustický huddle room. Práve tak vznikol, Jetson „prvý skutočne DIY akustický pod“. Práve ten nájdete v našom showroome, kde si ho môžete vyskúšať.

akusticky pod do kancelarie pre 4 osoby jetson

Čo robí Jetson jedinečným?

Jetson je vyrobený z odolného a ľahkého hliníka a je možné ho zmontovať bez náradia, ktorý podľa Mute trvá 2 ľuďom v priemere 30 až 60 minút. „Naším cieľom bolo vytvoriť nový základný kancelársky prvok,“ povedal zakladateľ a výkonný riaditeľ Mute, Szymon Rychlik. "Jetosn je tým najdostupnejším akustickým podom na trhu v každom zmysle slova: od atraktívnej ceny, rýchleho dodania až po revolučný, svojpomocne montážny systém a dlhodobú záruku."
akusticka telefonna budka do kancelarie mute jetson Kancelárska telefónna búdka Jetson má ľahko zmontovateľnú hliníkovú konštrukciu
Ďalšou kľúčovou vlastnosťou dizajnu je jeho doplnkové príslušenstvo v podobe políc na knihy, alebo magnetických tabúľ. Tie sa dajú pripevniť na vnútornú, alebo vonkajšiu stenu, čím prepožičiavajú búdke, či podu osobitý charakter, ktorý sa mení od užívateľa k užívateľovi. akusticka telefonna budka do kancelarie mute jetson Jetson je k dispozícii v čiernej alebo bielej farbe a je k dispozícii v dvoch veľkostiach – ako samostatná telefónna búdka, alebo ako huddle room pre 4 osoby. Tým je vytvorené miesto pre samostatnú sústredenú prácu, videohovory, stretnutia a chvíle súkromia. Zaujali vás produkty Mute a radi by ste získali cenovú ponuku? Napíšte nám v sekcii Kontakt, alebo nám zavolajte a radi si spolu dohodneme osobné stretnutie, alebo vám obratom pošleme ponuku na vybrané modely. 

Najnovšie články:

Veľký prehľad kancelárskych stolov: Ako si vybrať? Zariaďovanie kancelárií: GoHealth Dizajnový škandinávsky nábytok s nádychom luxusu – Hem
Chcete viac informácií o dizajne,
oceneniach a trendoch?
Naša stránka používa len nevyhnutné a analytické cookies. Zozbierané dáta nie sú zdieľané tretím stranám a slúžia na zlepšovanie našich služieb, nie pre účely reklamy.