menu
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
Udržateľné značky nábytku, ktoré prezentujú dizajn a ekológiu
Príďte si vyskúšať kancelársku stoličku A+S so špeciálnou mechanikou
Kolekcia Muvit : Mobilný nábytok, ktorý transformuje kancelársku kultúru
Všetky články

Nový nábytok do kancelárie prináša Forma 5

Nábytkové novinky po pandémii sú veľmi vítané. Odrážajú trendy a prispôsobujú sa súčasným požidavkám trhu. Pozriete si 4 skvelé kúsky, ktoré prieniesla Forma 5!

1. 7. 2021

Svieže novinky of Formy 5, prinášajú dizajn pre kancelárie a verejné priestory, ktoré prešli zmenou počas pandémie. Nájdete v nich multifunkčné a hravé kúsky, ktoré dotvárajú priestor ktorý sa dá tvarovať podľa vašich požiadaviek a potrieb. Forma 5 je španielska firma zo Sevilly, ktorá vyrába nábytok pre verejné priestory a kancelárie vyše dvadsať rokov.  Aj v novej kolekcii sa zameriava na nápaditý dizajn a vysoké pohodlie nábytku, ktorý slúži rovnako dobre vo verejných kanceláriách a priestoroch ako aj v home office. Akým smerom sa uberajú kancelárie po pandémií? Ako sa zmenili trendy súčasných kancelárií? Najnovšie informácie o tom ako prispôsobiť vaše kancelárske priestory novému spôsobu práce, organizácii priestoru na malej ploche a tiež konkrétne návrhy a modely nájdete v príručke Agile od Actiu.

Hexa

Nový typ kancelárskeho stola je vždy vítaným rozšírením v sortimente akéhokoľvek výrobcu. Na trhu je stále väčší a väčší dopyt po kancelárskych stoloch, ktoré sa odlišujú a prinášajú modernú a minimalistickú estetiku pre široké spektrum priestorov. Forma 5 už v minulosti vydala úspešnú kolekciu stolov Let’s work, ktoré zaujímajú architektov a zákazníkov svojou jemne vyzerajúcou konštrukciou a pocitom ľahkosti, ktorý dodávajú priestoru. Hexa je novinka s precízne tvarovanou podnožou, ktorá sa úmyselne spája do stredu, aby vytvorila dojem kompaktnosti a pôsobila uhladene. Hexa sa vyrába v štandardných RAL farbách ale tiež v olivovej a tehlovej, aby si našla miesto tam, kde je nábytok prostriedkom pre dotvorenie atmosféry a nálady interiéru. Dostupný v rozmeroch pracovného stola, twin desku a benchu a rokovacieho stola a 6-uholníka.

Pausa

Sedačka Pausa je veľmi vítanou novinkou v rámci kolekcie Formy 5 a perfektne zapadá do charakteru moderných interiérov. Forma 5 tento krát vytvorila kúsok pre loungové a relax zóny kancelárií, hotelov či kaviarní, ktoré sa viac a viac približujú pohodliu domova. Elegantne, ale tiež ležérne pôsobiaca sedačka s pohodlnými sedacími vankúšmi, ideálnou hĺbkou na sedenie a zvýšenými podrúčkami, je perfektnou voľbou pre verejné priestory, ale taktiež pre rezidenčné priestory. Pausa sa vyrába v dvoch rozmeroch – dvoj a trojsedačke

Noray

Odpoveď na potrebu predeliť priestory , akusticky eliminovať hluk a zároveň využívať paravány ako mobilné steny, či popisovateľné, je Noray. Noray je kolekcia akustických paravánov, ktoré sú vyrobené tak, aby vytvárali nové flexibilné, agilné a všestranné priestory v kanceláriách a poskytovali pohodlie a optimálnu akustiku. Tvary a prešívanie a doplnky umožňujú vytvárať nové priestory s širokým použitím aj vďaka možnostiam kolekcie Noray. Akustické paravány Noray nájdete v rôznych rozmeroch s prevedení na nožičkách, alebo kolieskach, s prešívaním, či s popisovatelľou tabuľou

Bow chair

Obľúbené kreslo Bow si tento krát našlo cestu aj do rokovacích a jedálenských priestorov vďaka rozšíreniu rady a jej úprave na verziu v štandardnej výške. Geomericky tvarované kreslo sa zmenšilo a zvýšilo a Forma 5 mu samozrejme pridala najrôznejšie typy podnoží – na kríži, na kolieskach, drevené atď., aby zaistila potreby používateľov v rôznych priestoroch. Tak môžete zladiť svoje priestory vďaka kreslám Bow a rokovacím stoličkám Bow chair a konferenčným stolíkom Bow. Používateľom zaisťujú vysoký komfort a do priestorov prinášajú súčasný dizajn za dostupnú cenu.  

Mohlo by vás zaujímať

• 10 rád ako zariadiť kanceláriu pre firmu • 7 tipov ako si vybrať kancelársku stoličku • Vyriešte problémy firmy vďaka metóde zariaďovania kancelárií • Viete ako zariadiť home office? Inšpirujte sa týmito realizáciami
Chcete viac informácií o dizajne,
oceneniach a trendoch?
Naša stránka používa len nevyhnutné a analytické cookies. Zozbierané dáta nie sú zdieľané tretím stranám a slúžia na zlepšovanie našich služieb, nie pre účely reklamy.