menu
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
Udržateľné značky nábytku, ktoré prezentujú dizajn a ekológiu
Príďte si vyskúšať kancelársku stoličku A+S so špeciálnou mechanikou
Kolekcia Muvit : Mobilný nábytok, ktorý transformuje kancelársku kultúru
Všetky články

Zariaďovanie víťaza Office roka 2021: Effectivity

Perfektne premyslený priestor Effectivity zariaďoval Spaceplan. Architekti v tomto prípade vsadili na naše široké portfólio a flexibilné možnosti pri výbere nábytku a projekt sa stal víťazom Office roka 2021.

24. 8. 2021

Nábytok od Spaceplanu opäť zažiaril v priestoroch reklamnej agentúry Effectivity. Firma sídli na Laurinskej a preto sa v centre mesta dá vždy očakávať neštandardná architektúra pri tvorbe kancelárskych priestorov. Tento krát tvorcovia, ateliér Winwin pod vedením skúsenej Lucie Kušnírovej, pretvorili tri bytové jednotky v Paláci Motešických na sídlo dynamickej firmy s veľmi sofistikovanou a výraznou identitou. Dispozícia priestorov však neubrala priestorom na ich výnimočnosti s ktorou si ateliér poradil a vytvoril unikátnu zmes štýlov, využitia a atmosféry. Farby, atypové kovové prvky a použitý nábytok vytvorili výnimočný výsledok. Priestor pôsobí logicky, vzdušne a spája príjemné dojmy home-officu a tradičnej kancelárie vďaka modrým kovovým konštrukciám a nábytku.

Moderné , minimalistické a domácke

Architektka Lucka Kušnírová sa pohrala s materiálmi, tvarmi, a paletou farieb – drevo, modrá, biela, sivá, čierna. Výsledok je abstraktný, domácky, veľmi súčasný, minimalistický- jednoducho jedinečný. Posúďte sami. Atypová recepcia s abstraktnými tvarmi pôsobí veľmi príjemne a moderne. Zamatové čalúnenie na kreslách, minimalistické konferenčné stolíky dodáva vstupu pocit, že každá návšteva je vítaná.   Kuchyňa je priestor, kde sa vo firmách budujú neformálne vzťahy. Tento krát sa nemyslelo na pohodu, ale aj ekológiu. V kuchynke nájdete vysoké stoličky z recyklovaných PET fliaš , LJ3 od holandského Devormu. Pohodlné a ladiace sedenie zabezpečili stoličky Whass od Actiu. Drevené nohy, plastový korpus -up a drevené nohy v širokej palete farieb v najlepšej kvalite pre časté používanie. Dočasné sedenie Stand-up od Wilkhahnu je vynikajúce riešenie tam, kde je potreba vyššieho a občasného prenosného sedenia. Paravány Zen od Steel boxu sú vhodné všade, kde potrebujú vaši zamestnanci súkromie a pohodlie, ktoré sa spája s dizajnom a jednoduchou montážou. Dizajn manažérskej kancelárie je dnes otázkou preferencie. Akýkoľvek dizajn si zvolíte, skvelou voľbou pre pohodlné sedenie sú kreslá Noom od Actiu s najrôznejšími podnožami a veľkosťami pre dokonalú personalizácu. Oprite sa. Pohodlná sedačka Sleep of Softline sa dá použiť nielen ako skvelé sedenie, ale ako vyplýva aj z názvu, aj miesto pre oddych v prípade prespatia, či obedovej siesty.   Potrebujete pomôcť pri výbere nábytku pre vašu kanceláriu, retail, reštauráciu, či byt? Sme tu pre vás! E-mail a telefón nájdete v sekcii „Kontakt“,  kde môžete vyplniť aj formulár a vyžiadať si cenovú ponuku.

Mohlo by vás zaujímať

• 10 rád ako zariadiť kanceláriu pre firmu • 7 tipov ako si vybrať kancelársku stoličku • Vyriešte problémy firmy vďaka metóde zariaďovania kancelárií • Viete ako zariadiť home office? Inšpirujte sa týmito realizáci
Chcete viac informácií o dizajne,
oceneniach a trendoch?
Naša stránka používa len nevyhnutné a analytické cookies. Zozbierané dáta nie sú zdieľané tretím stranám a slúžia na zlepšovanie našich služieb, nie pre účely reklamy.